Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Re: Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl

Post autor: Kanja »

Beatrice pisze:Nie mogę coś odpisać,nie wiem co się dzieje.To spróbujemy krótko- :jupi: :jupi: :jupi: /Teoś najgorszy wynik miał lepszy od mojego!- zaznaczam ,że oboje nie jesteśmy alkoholikami.../Będzie dobrze!A bycie świnką powinno w sobie zawierać element marudzenia...Całusy! :buzki:
:laugh: Ja tam nie wiem co oni po nocach robią i co piją. Maruda to będzie kolejne imię Teodora. Dzękujemy za buziaki, całusy itp.
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

:rotfl:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

No to co tam u "Marudy"?...Nie byłam tu trochę,bo wydarzyła się nam tragedia...Nagle odszedł mój ukochany Icuś.....Nie napiszę nic więcej bo nie ma słów na opisanie żalu i bólu....Od wczoraj pocieszają mnie Pernilla i Belinda - dotychczasowe wirtualne adopciaki,cudowne! Zapraszamy Teodorka,Ciebie Kanju i wszystkich,którzy chcą nas" poczytywać" na nasz wątek na "Uratowanych" - tuż obok! /A co tam,trochę reklamy nie zaszkodzi!/.Kochamy ,pozdrawiamy i trzymamy kciuki za zdrówko TEOSIA!
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Kanja
Kontakt:

Beatrice pisze:No to co tam u "Marudy"?...Nie byłam tu trochę,bo wydarzyła się nam tragedia...Nagle odszedł mój ukochany Icuś.....Nie napiszę nic więcej bo nie ma słów na opisanie żalu i bólu....Od wczoraj pocieszają mnie Pernilla i Belinda - dotychczasowe wirtualne adopciaki,cudowne! Zapraszamy Teodorka,Ciebie Kanju i wszystkich,którzy chcą nas" poczytywać" na nasz wątek na "Uratowanych" - tuż obok! /A co tam,trochę reklamy nie zaszkodzi!/.Kochamy ,pozdrawiamy i trzymamy kciuki za zdrówko TEOSIA!
Bardzo mi przykro z powodu Icusia :sadness:
Teoś i Tiki dziękują za kciuki i pozdrawiają. Będziemy odwiedzać wątek dziewczynek. Super, że są u Ciebie.
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Dzięki za odwiedziny "u nas"!My też zapewniamy o naszej częstej bytności tutaj!Trzymajcie się cieplutko! :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Teosiu,Teosiu,jesteś tam!?.../no wiemy,że się trochę narzucamy...ale tylko troszkę!/ :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Kanja
Kontakt:

Nie narzucacie się, dziękujemy za pamięć. U nas taka masakra ostatnio, że na nic nie ma czasu. Teoś jakby mał się dobrze, ale martwi mnie bardzo. Jest radosny, je, bobczy, ale z wagi zjechał sporo. :idontknow: Jutro do weta idziemy i znowu będzie foch.
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Kanju,i co z Teosiem?...Denerwujemy się... - :!: :?:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Kanja
Kontakt:

U Teodora wszystko dobrze. Miał ostatnio robione kontrolne echo serca. Pani doktor powiedziała, że to chyba jest starszy prosiak niż określono jego wiek. Za to serduszko ma młodzieńca. Teoś mieszka z Tikim, śpią boczek w boczek. To oczywiśie inicjatywa Tikiego, bo Teoś ma wszystko wiadomo gdzie (pewnie z tego powodu tak mu się tam zapycha). Tiki za to musi, musi być blisko Teo. Ostatnio położył się obok, Teodor wstał i dumnie podreptał na drugi koniec klatki. Biedny Tiki szedł za nim jak piesek, po czym położył się najbliżej jak mu pozwoliła jego wysokoś (no pyszczek chociaż na tylnej łapce). No i jak zostawię na chwilę otwartą klatkę to Tiki z uporem maniaka usiłuje ją zamknąć (jak mi się uda to wrzucę filmik).
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Mój dzielny, mały mężczyzna :buzki: no musi być trochę szorstki, w końcu jest alfą. Najważniejsze, że serduszko zdrowe, oby jak najdłużej było dobrze
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”