Ja tam nie wiem co oni po nocach robią i co piją. Maruda to będzie kolejne imię Teodora. Dzękujemy za buziaki, całusy itp.Beatrice pisze:Nie mogę coś odpisać,nie wiem co się dzieje.To spróbujemy krótko- /Teoś najgorszy wynik miał lepszy od mojego!- zaznaczam ,że oboje nie jesteśmy alkoholikami.../Będzie dobrze!A bycie świnką powinno w sobie zawierać element marudzenia...Całusy!
Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
No to co tam u "Marudy"?...Nie byłam tu trochę,bo wydarzyła się nam tragedia...Nagle odszedł mój ukochany Icuś.....Nie napiszę nic więcej bo nie ma słów na opisanie żalu i bólu....Od wczoraj pocieszają mnie Pernilla i Belinda - dotychczasowe wirtualne adopciaki,cudowne! Zapraszamy Teodorka,Ciebie Kanju i wszystkich,którzy chcą nas" poczytywać" na nasz wątek na "Uratowanych" - tuż obok! /A co tam,trochę reklamy nie zaszkodzi!/.Kochamy ,pozdrawiamy i trzymamy kciuki za zdrówko TEOSIA!
-
- Kontakt:
Bardzo mi przykro z powodu IcusiaBeatrice pisze:No to co tam u "Marudy"?...Nie byłam tu trochę,bo wydarzyła się nam tragedia...Nagle odszedł mój ukochany Icuś.....Nie napiszę nic więcej bo nie ma słów na opisanie żalu i bólu....Od wczoraj pocieszają mnie Pernilla i Belinda - dotychczasowe wirtualne adopciaki,cudowne! Zapraszamy Teodorka,Ciebie Kanju i wszystkich,którzy chcą nas" poczytywać" na nasz wątek na "Uratowanych" - tuż obok! /A co tam,trochę reklamy nie zaszkodzi!/.Kochamy ,pozdrawiamy i trzymamy kciuki za zdrówko TEOSIA!
Teoś i Tiki dziękują za kciuki i pozdrawiają. Będziemy odwiedzać wątek dziewczynek. Super, że są u Ciebie.
- Beatrice
- Kontakt:
Dzięki za odwiedziny "u nas"!My też zapewniamy o naszej częstej bytności tutaj!Trzymajcie się cieplutko!
- Beatrice
- Kontakt:
Teosiu,Teosiu,jesteś tam!?.../no wiemy,że się trochę narzucamy...ale tylko troszkę!/
-
- Kontakt:
Nie narzucacie się, dziękujemy za pamięć. U nas taka masakra ostatnio, że na nic nie ma czasu. Teoś jakby mał się dobrze, ale martwi mnie bardzo. Jest radosny, je, bobczy, ale z wagi zjechał sporo. Jutro do weta idziemy i znowu będzie foch.
- Beatrice
- Kontakt:
Kanju,i co z Teosiem?...Denerwujemy się... -
-
- Kontakt:
U Teodora wszystko dobrze. Miał ostatnio robione kontrolne echo serca. Pani doktor powiedziała, że to chyba jest starszy prosiak niż określono jego wiek. Za to serduszko ma młodzieńca. Teoś mieszka z Tikim, śpią boczek w boczek. To oczywiśie inicjatywa Tikiego, bo Teoś ma wszystko wiadomo gdzie (pewnie z tego powodu tak mu się tam zapycha). Tiki za to musi, musi być blisko Teo. Ostatnio położył się obok, Teodor wstał i dumnie podreptał na drugi koniec klatki. Biedny Tiki szedł za nim jak piesek, po czym położył się najbliżej jak mu pozwoliła jego wysokoś (no pyszczek chociaż na tylnej łapce). No i jak zostawię na chwilę otwartą klatkę to Tiki z uporem maniaka usiłuje ją zamknąć (jak mi się uda to wrzucę filmik).
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Mój dzielny, mały mężczyzna no musi być trochę szorstki, w końcu jest alfą. Najważniejsze, że serduszko zdrowe, oby jak najdłużej było dobrze