☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Nina, Pola i Amolika - trio idealne :D

Post autor: katiusha »

Uuuuuch..Żyję Obrazek

Obiecałam zdjęcia z piątkowej imprezy.
Zbudowałam tekturowe miasteczko namiotowe. Cały wieczór ganiały po nim. Z ciekawości zostawiliśmy je na noc. Pomyślałam, że może drogę do klatki odnajdą..? Ale jak otworzyłam oczy, laski hasały na dywanie i przywitały mnie łiiikaniem. Nawet nie zeszły poza dywan.. :idontknow:

Obrazek
Obrazek

Arbuza czas zaczynaćObrazek Każda zapozowała ładnie.
Amolika: " Hmmmm, tak zwyczajnie..dla mnie to jest? Bez podkradania nikomu? Nuuuuda.."

Obrazek
Obrazek
Obrazek

" Oooooo, Nina zaczęła szamać!! Teeeraz mogę podkradać! Haha!!!

Obrazek
Obrazek

Następnie ruszył pociąg dookoła przez tunele raźnie się toczył. Nagle dwa pierwsze wagony się wykoleiły, ale ostatni jeszcze zasuwał.

Obrazek

Okazało się, że lokomotywa ogłosiła przerwę na tankowanie paliwa:

Obrazek
Obrazek

W nocy też szalały, a rano przeniesione do klatki, wyglądały tak:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 11:40 przez katiusha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

ha ha ha, ale fajnie, jak zawsze usmiałam się czytając. A dziewczynki maja raj na ziemi u Was :love:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Casia

Post autor: Casia »

o działo się działo na imprezie :lol: . Wiesz, poddałaś mi pomysł - bo u mnie były problemy z łączeniem (samiczki) i takie daszki tekturowe może się sprawdza, przy połaczeniu trzeciej i nie będzie groznie :twisted:
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Chyba wszyscy się zgadzają, że to jeden z najzabawniejszych wątków na forum :laugh:
Świetny jest taki obóz przetrwania, dodatkowo łatwy do wykonania. Zdałam sobie sprawę, że mam jakiś wiklinowy koszyk, który mógłby pojść na siano. Przez całą noc były na dywanie? Ty się smucisz, że nie wyszły na panele, a moje są całkiem wypalone przez siury, bo taki chudy polarek to właściwie podłogi wcale nie chroni :lol: Nie wiem gdzie ja będę robić takie szybkie wybiegi po wymianie paneli na nowe :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale wyżerka. Całą noc na dywanie :shock: chyba chcą żebyś tak myślała :laugh:
Dziewczyny są śliczne :love: cieszę się, że się dogadują. A jak życie w klatce? nie ma kłótni?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale super! Dziewczyny zaliczyly super imprezke, może też zrobię chłopakom takie namioty :D

Gdzie kupiłaś arbuza? Bo nigdzie nie widze teraz...
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

widać, że imprezka była udana...padły jak muchy zmęczone :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No laski jak to laski poszalały na całonocnej balandze :D
katiusha

Post autor: katiusha »

jola - laseczki miały ciąg dalszy, ale rozstawione u Stasia w pokoju. Amolika w końcu także załapała, że z klatki można WYJŚĆ :szczerbaty:
casia-witaj (imienniczko ma..?) Myślę, że takie namiotowe pole byłoby idealne do łaczenia, bo mogą się schować i zwiewać przed sobą.
Kiteekatt - no nie zauważyłam choćby ŚLADU bytności poza nim. Ale przy powtórkach z impry to dywan się rozpuści, albo do prania będzie a nie panele do mycia :redface:
Dzima - w klatce zapanował spokój, czasem przerywany jakąś utarczką słowno - gulgotową. Chyba to całkiem nieżle :idontknow:
Assia - Stonka.pl :lol:
Fionka, Lilith - jeszcze nie widziałam, żeby tak słodko spały. Cieszę się, że sąsiedzi policji nie wezwali o zakłucanie ciszy nocnej tupotem stóp :laugh:
stokrotkaS

Post autor: stokrotkaS »

Przeglądałam dzisiaj laboświnki i z tego co wyczytałam to chyba szykuje się doświnienie. Prawda to ? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”