U nas się ostatnio sporo pozmieniało, na tyle że wymagało edycji pierwszego postu . W dość nieoczekiwany sposób do stada dołączyła nowa prośka Śnieżka.Po dwóch łączeniach mieszka z dużymi świnkami. Dogadują się w miarę dobrze, tylko czasem Esma goni mała świnkę, która wchodzi jej na głowę (momentami dosłownie). Krwi nie ma, więc chyba wszystko zmierza w dobrą stronę. Misia ze stoickim spokojem ignoruje otaczający ją świat, łączeniem wydawała się wręcz znudzona. Patrzyła z wyrzutem w oczach " i po coś ty mnie wrzuciła do tego prysznica".
Łączenie nr 1 ( zakończone porażką, zadraśniętą pupą Śnieżki i nadszarpniętą dumą Esmy. Misia przynajmniej się najadła...)
Łączenie nr 2 metodą niestandardową-w prysznicu( tym razem sukces, wszystkie świnie się wyspały)
I życie w klatce
Przytulasy z Misią
Esma w wersji naleśnika
Miśka cierpiąca razem z Młodym Werterem
Esma, Petronelka i Tarzan
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Misia, Esma i Śnieżka
Gratuluję doświnienia. Wesołe trio! Super! Esiczka zazdrosna? Przezabawne foto story z łączenia...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oooo już trójświń u ciebie!? Faaaajnie!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Kontakt:
Tak pomału mi się stado powiększa. Napisałabym że to już koniec, ale chyba sama w to nie wierzę .
Esma początkowo była zazdrosna, ale zawarła z małym kudłaczem sojusz i teraz razem na mnie szczękają zębami. Obraziły się, bo im niebieską skarpetkę zabrałam. Zima idzie, a one upodobał sobie akurat moje najcieplejsze skarpety ....
Esma początkowo była zazdrosna, ale zawarła z małym kudłaczem sojusz i teraz razem na mnie szczękają zębami. Obraziły się, bo im niebieską skarpetkę zabrałam. Zima idzie, a one upodobał sobie akurat moje najcieplejsze skarpety ....
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Do pary byś im dorzuciłaPotargana pisze:Tak pomału mi się stado powiększa. Napisałabym że to już koniec, ale chyba sama w to nie wierzę .
- Candi9
- Kontakt:
Moje paskudy też łączyłam pod prysznicem, bardzo dobra metoda
Cudne te Twoje świniaczki, szczególnie Misia z tą czarną pupą świetna A śnieżka bardzo ładnie pasuje do pozostałych
Cudne te Twoje świniaczki, szczególnie Misia z tą czarną pupą świetna A śnieżka bardzo ładnie pasuje do pozostałych
-
- Kontakt:
Świnki świątecznie
Śnieżka urosła....a razem z nią urosły piękne długie włosy, z małej puchatej kulki zmieniła się w dużą jeszcze bardziej puszystą kulkę
Śnieżka jeszcze z krótkimi włosami
Esma jest obecnie największą ( i najcięższą )świnką w stadzie
Miśka niezmiennie jest największym przytulakiem
Relax w ulubionym miejscu- pod krzesłem
Świnki statycznie
i w ruchu
Śnieżka urosła....a razem z nią urosły piękne długie włosy, z małej puchatej kulki zmieniła się w dużą jeszcze bardziej puszystą kulkę
Śnieżka jeszcze z krótkimi włosami
Esma jest obecnie największą ( i najcięższą )świnką w stadzie
Miśka niezmiennie jest największym przytulakiem
Relax w ulubionym miejscu- pod krzesłem
Świnki statycznie
i w ruchu
- zwierzur
- Kontakt:
Niewiarygodne! Przegapiłam październikowy post...! Świńskie trio jest boskie! Esiczka - sumo - widać, że jej u Was dobrze. Fajnie, że się dziewuszki dogadują. W gromadzie raźniej.
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Śniegu nie było to chociaż Śnieżkę miałaś
Pyrka
- sosnowa
- Kontakt:
Jakie piękne!