Eleonor;
Lily:
✰Leśne plotkary x 6✰ [POZNAŃ]
Moderator: silje
Re: ✰Leśne plotkary x 6✰ [POZNAŃ]
Serenz zarezerwowana,
WPA przebiegła pozytywnie, tylko czekamy na większą klatkę.
WPA przebiegła pozytywnie, tylko czekamy na większą klatkę.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
W końcu! Takie piękności a nie mogą się doczekać domku
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- GalaxySparkle
- Miejscowość: Barnsley
- Kontakt:
Zaprzyjaźnione? Dużo razem gadają?dudek pisze:Serena pojechała do domku stałego do Bydgoszczy <3
Wolne zostały tylko Eleanor i Lily i aktualnie przebywają u mnie Polecam do adopcji, a najlepiej jakby poszły razem
Zaprzyjaźnione, na tle moich prywatnych świń są trochę ciche. Pokochały hamaki z szalika, leżą rozwalone jak kotlety;p
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dudek Galaxy chciała adoptować Lili
Dudek, Galaxy zgadajcie się na priv
Dudek, Galaxy zgadajcie się na priv
- GalaxySparkle
- Kontakt:
Dudek pisała do mnie jakiś czas temu, odpisałam, no ale już się biorę za kolejną wiadomość. Tylko teraz nie chciałabym rozdzielać świnek, skoro one już się zaprzyjaźniły...
EDIT:
Muszę powiedzieć, że Eleonor też jest ładna, tylko ja wtedy szukałam jednej gadułki, która by wypełniła pustkę po gadatliwej Pipi, i wybór padł na Lily, bo akurat tak wypadła na jednej fotce, że podobną minę miała i przypominała Ją...
EDIT:
Muszę powiedzieć, że Eleonor też jest ładna, tylko ja wtedy szukałam jednej gadułki, która by wypełniła pustkę po gadatliwej Pipi, i wybór padł na Lily, bo akurat tak wypadła na jednej fotce, że podobną minę miała i przypominała Ją...
- GalaxySparkle
- Kontakt:
Niestety, ale doszłyśmy do wniosku, że ze względu na ich silne charaktery, lepiej nie. Jest to podyktowane dobrem świnek, bo gdybym się uparła na nie, bo mi się podobają, to bym im tym przysporzyła mnóstwo niepotrzebnego stresu przy łączeniu z moimi świnkami, gdzie dominuje sreberko Sharon.
Dzień Dobry,
Jestem świeży tutaj i dzięki wszystkim za aktywny udział na forum.
A teraz uwaga, czy ktoś może aktualizować statusy prosiaków do adopcji z W = wolny na np. rezerwacja jeśli jest jakaś z nim akcja przeprowadzana?
Rozumiem , że wszyscy mają duzo czasu, ale mi średnio pasuje przeglądać kilka wątków, które są źle oznakowane.
OT:
Czy tu są jacyś admini?
Mały nieporządek z certyfikatami ssl i niepotrzebnym przekierowywaniu na port 80, gdy chcemy mieć stronę szyfrowaną.
Obawiam się, że ktoś nie będzie w stanie aktywować konta, jeśli nie posiada wiedzy, że ma ten port usunąć...
Zróbcie porządek... please.
A tak w ogóle pozdrawiam serdecznie.
Piotr
Poszukuję samiczki dla 6 miesięcznej gładkowłosej milusińskiej, niestety zakupionej w zoologu, prosiaczki.
Były wszołki, ale już mamy po problemie.
Karmimy CN bo CC niestety nie ruszała w ogóle. U mojej znajomej jej prosiak trzęsie uszami jak pałaszuje nasz prezent CC.
Zajrzałem tutaj z powodu Eleanor i niestety nie jestem pewny jaki jest jej status ?
Szkoda...
Przejrzałem cały wątek ;( prawie bez zdjęć i chyba Lilly i Eleanor wolne nadal, tak?
Nawet imiennie pasuje bo naszą córa nazwała Shilla
Rozumiem ze ewentualny transport byłby mozliwy za pomocą forum.
Obecnie mamy klatkę 60x40 ale chcemy dokupić drugą i złączyć. Nie jedna 100, bo niestety czasem trzeba robić kwarantanny chyba ...?
Jestem świeży tutaj i dzięki wszystkim za aktywny udział na forum.
A teraz uwaga, czy ktoś może aktualizować statusy prosiaków do adopcji z W = wolny na np. rezerwacja jeśli jest jakaś z nim akcja przeprowadzana?
Rozumiem , że wszyscy mają duzo czasu, ale mi średnio pasuje przeglądać kilka wątków, które są źle oznakowane.
OT:
Czy tu są jacyś admini?
Mały nieporządek z certyfikatami ssl i niepotrzebnym przekierowywaniu na port 80, gdy chcemy mieć stronę szyfrowaną.
Obawiam się, że ktoś nie będzie w stanie aktywować konta, jeśli nie posiada wiedzy, że ma ten port usunąć...
Zróbcie porządek... please.
A tak w ogóle pozdrawiam serdecznie.
Piotr
Poszukuję samiczki dla 6 miesięcznej gładkowłosej milusińskiej, niestety zakupionej w zoologu, prosiaczki.
Były wszołki, ale już mamy po problemie.
Karmimy CN bo CC niestety nie ruszała w ogóle. U mojej znajomej jej prosiak trzęsie uszami jak pałaszuje nasz prezent CC.
Zajrzałem tutaj z powodu Eleanor i niestety nie jestem pewny jaki jest jej status ?
Szkoda...
Przejrzałem cały wątek ;( prawie bez zdjęć i chyba Lilly i Eleanor wolne nadal, tak?
Nawet imiennie pasuje bo naszą córa nazwała Shilla
Rozumiem ze ewentualny transport byłby mozliwy za pomocą forum.
Obecnie mamy klatkę 60x40 ale chcemy dokupić drugą i złączyć. Nie jedna 100, bo niestety czasem trzeba robić kwarantanny chyba ...?
Świnki już adoptowane, ale nie jestem właścicielką wątku więc nie mogę tego zrobić.
Bardzo mi przykro ale wydaje mi się że adopcja świnki bez klatki conajmniej 100 cm nie przejdzie, pozdrawiam
Bardzo mi przykro ale wydaje mi się że adopcja świnki bez klatki conajmniej 100 cm nie przejdzie, pozdrawiam