Zoobotanica 2013 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Zoobotanica 2013 Wrocław
Mi przesłali tą karmę przez pomyłkę zamiast CN i już nie chciałam zamieszania robić, chociaż moje strasznie ją przebierały. W tej karmie nie ma w ogóle ziaren. Są tam zwykłe granulki, płatki i coś jak trawokulki. No a moje dziewczyny wyjadały tylko normalne granulki a te płatki i trawokulki, których było najwięcej, zostawiały w misce. Ale ja mam dziwne świnki, widziałam, że na forum inni specjalnie trawokulki zamawiają, a moje damy nawet nie raczyły tego tknąć
[Edit] Tutaj troszkę widać, jak wygląda karma http://www.keko.pl/images/detailed/5/tn ... eaPigs.png
[Edit] Tutaj troszkę widać, jak wygląda karma http://www.keko.pl/images/detailed/5/tn ... eaPigs.png
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Śląskie dziewczyny będą z rana na targach - czy rano zwiedzanie ?
Cynthia, nie bądź świnia, jedź z nami w niedzielę!
UWAGA! Proszę by odłożyć dla mnie 2 kapciochy od Pastuszkowej i 2 szt. czegoś co uszyje Roksi (biorę co dają)!
UWAGA! Proszę by odłożyć dla mnie 2 kapciochy od Pastuszkowej i 2 szt. czegoś co uszyje Roksi (biorę co dają)!
Z tego co uszyje Roksi będzie duży wybór kolorystyczny.I się pochwale szyte na maszynie także jakościowo jeszcze lepsze.
Roksi147 pisze:Z tego co uszyje Roksi będzie duży wybór kolorystyczny.
Roksi, co do jakości Twoich rzeczy nie ma o czym dyskutować - są tak dokładnie szyte, że maszyna wiele nie zmieni
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Usia, ale ja będę miała rzeczy od Roksi, i dobrze by było dostarczyć je wcześniej, żeby się wszystko sprzedało... Ale pojadę z Wami w drogę powrotną, jak mogę...Usia pisze:Cynthia, nie bądź świnia, jedź z nami w niedzielę!
OK!Cynthia pisze:Usia, ale ja będę miała rzeczy od Roksi, i dobrze by było dostarczyć je wcześniej, żeby się wszystko sprzedało... Ale pojadę z Wami w drogę powrotną, jak mogę...Usia pisze:Cynthia, nie bądź świnia, jedź z nami w niedzielę!