Ferdynand [rez dla basi M] i Tavi
Moderator: silje
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Ferdynand [rez dla basi M] i Tavi
Basiu przez następny tydzień nic się pojawi. Chłopaki na hoteliku, ja jadę złapać wakacyjny oddech 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Grzecznie poczekam 

-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Taviś dziś z małą przesiadką, przeprowadza się jutro do Poznania do swoich 4 żon
życzymy mu powodzenia 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
-
- Kontakt:
Jutro o tej porze Ferdek już będzie w drodze do swoich żon. Nie mogę się doczekać .
Dziękuję Joasi i Beatce za pomoc w przeprowadzce kawalera
Dziękuję Joasi i Beatce za pomoc w przeprowadzce kawalera

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Potwierdzam zeznania Basi - Ferdziu już u Beatrycze i czeka na nową Dużą 

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Czekamy na Basię
Ferdek trochę wystraszony tą przeprowadzką ale łepek z domku wystawia.

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
-
- Kontakt:
Jest już u mnie od soboty , nie miałam czasu nic napisać
Od razu dałam go do klatki , do dziewczyn . Na poczatku był troszkę przestraszony , ale przy moich pannach załapał , że tu nie zabijają i jest całkiem fajnie
Dodam , ze jest najmniejszy. A moje lalki nie dają sobie w kaszę dmuchać , na razie jest pokorny .. muszę go utuczyć , aby szanse się choć trochę wyrównały.
Przede mną chowa się za dziewczyny , ale wiem ze będzie dobrze . Większe dzikusy były u mnie i teraz jedzą z ręki
Dziękuję wszystkim za pomoc .
Ferdek jest śliczny , taki filigramowy. A ja jestem przyzwyczajona do świnek powyżej kilograma .
Jak obrobię się w domu , to wstawię fotki ...
Od razu dałam go do klatki , do dziewczyn . Na poczatku był troszkę przestraszony , ale przy moich pannach załapał , że tu nie zabijają i jest całkiem fajnie

Dodam , ze jest najmniejszy. A moje lalki nie dają sobie w kaszę dmuchać , na razie jest pokorny .. muszę go utuczyć , aby szanse się choć trochę wyrównały.
Przede mną chowa się za dziewczyny , ale wiem ze będzie dobrze . Większe dzikusy były u mnie i teraz jedzą z ręki
Dziękuję wszystkim za pomoc .
Ferdek jest śliczny , taki filigramowy. A ja jestem przyzwyczajona do świnek powyżej kilograma .
Jak obrobię się w domu , to wstawię fotki ...
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Utuczy się utuczy. I rozkręci. Dawaj jakieś fajne foty z babami.