Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
AnitaEwelina

Re: Abba i April w nowym domu :)

Post autor: AnitaEwelina »

Może chciały się schować pod skarpetkę :lol: Skoro nie ma hamaczka?
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Kropcia pisze:Nosków im nie pourywał zapach skarpetek?
Nosy są na miejscu więc chyba zapaszek ich nie powalił :D

Asita pisze:Ciekawe, czym pachniały.... :nie_powiem:
Trzeba by było świnie zapytać, ale się nie skarżyły na wrażenia zapachowe. Co ciekawe dzisiaj znowu coś ich do tych skarpetek ciągnęło. A nie były to te same (chociaż kto tam lubego wie - ma wszystkie czarne ;) )
AnitaEwelina pisze:Może chciały się schować pod skarpetkę :lol: Skoro nie ma hamaczka?
AnitaEwelina kto je tam wie. W końcu to świnie, ale pomysł do rozważenia 8-)
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

A jak wam idzie z oswajaniem? Skoro ciągną do domowników (nawet do skarpetek) to chyba mają już coraz większe zaufanie do Was :-)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Asita pisze:
Chmurek pisze: Dzisiaj jak luby sprzątał klatkę prośki były bardziej zainteresowane obwąchiwaniem jego skarpetki niż chowaniem się po kątach :P
Ciekawe, czym pachniały.... :nie_powiem:
Pewnie najpierw przeszedł się po ogórkach a później poszedł do świń :lol:
Obrazek
Chmurek
Kontakt:

AnitaEwelina pisze:A jak wam idzie z oswajaniem? Skoro ciągną do domowników (nawet do skarpetek) to chyba mają już coraz większe zaufanie do Was :-)
Oswajanie idzie poooooowoli. Tak jak napisałaś panny ciągnie do domowników. Poznają również moment, w którym rozkładam wybieg wtedy nosy chodzą jak szalone i wodzą za człowiekiem. Kiedy przyniesiesz zielone? Nie płoszą się też na każdy głośniejszy dźwięk lub gwałtowniejszy ruch. Natomiast zwiedzanie mieszkania ich nie interesuje. Granica kocyka polarowego jest dla nich nieprzekraczalna.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

No nie ma się co dziwić. W końcu są od nas dużo dużo mniejsze... Zanim zaufają nam w 100% pewnie miną miesiące ;) Musimy cierpliwie czekać i udowadniać im, że z nami nic złego im się nie stanie. Moje panny robią naprawdę minimalne postępy bo nie podchodzą do nas same... Beza jak mam pietruszkę niewinnie wygląda za mną a i Kremówka dziś pierwszy raz stanęła przy kratce jak podawałam im koperek. Jednak dziś popołudniu odwrót i obraza nie wiem na co... Nawet nie chcą dać się pogłaskać :roll:
Może nie mają dziś nastroju na głaskanie.
Chmurek czy twoje dziewczyny miewają humorki?
Chmurek
Kontakt:

AnitaEwelina pisze:Jednak dziś popołudniu odwrót i obraza nie wiem na co... Nawet nie chcą dać się pogłaskać :roll:
Może nie mają dziś nastroju na głaskanie.
Chmurek czy twoje dziewczyny miewają humorki?
Pewnie, że mają. Dzisiaj nie wzięły ani razu ogórka z łapki. (a brały już nie raz). A odeszłam na pół kroku to oba pyszczki już były w miseczce. Takie te świnie. My się dwoimy troimy, a one foch! Za to pietruszka po południu wchodziła już elegancko i ładnie brały z ręki nawet palce obgryzały :D
AnitaEwelina

Ooo to dobrze słyszeć, że nie tylko u nas taka huśtawka nastrojów. Beza ma ruję i to pewnie dlatego. A jak Abba i April przechodzą ruje? Też burczą ma siebie? Wczoraj u nas takie fochy że zaczęłam martwić się o Kremówkę. Na szczęście DT przekazał wiele wskazówek.
Chmurek co zrobiłaś z hamaczkiem? Dostały go już spowrotem? ;)
Chmurek
Kontakt:

AnitaEwelina pisze:Ooo to dobrze słyszeć, że nie tylko u nas taka huśtawka nastrojów. Beza ma ruję i to pewnie dlatego. A jak Abba i April przechodzą ruje? Też burczą ma siebie? Wczoraj u nas takie fochy że zaczęłam martwić się o Kremówkę. Na szczęście DT przekazał wiele wskazówek.
Chmurek co zrobiłaś z hamaczkiem? Dostały go już spowrotem? ;)
Pewnie że przechodzą - terkoczą na siebie. Jedna gania drugą. Widzę ze też podgryzają się. Za pierwszym razem jak miały ruje też pisałam do DT. Bałam się aby nie pokłóciły się na amen - na szczęście im przeszło.

Hamaczek do odwołania jest w szafie. Nie będę im go na razie dawać. Teraz panny mają fazę: absolutnie nie bierz mnie na ręce! wywijają się strasznie. Ale jak położę na kolanka i dam zielone to już spokój
Ostatnio zmieniony 01 lip 2015, 21:23 przez Chmurek, łącznie zmieniany 1 raz.
katiusha

Post autor: katiusha »

Przejdzie im z czasem :102: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”