w ogóle trzymam ach trzymam i myślę o WasMarta_K pisze:Trzymaj, trzymaj, na pewno się przydadząsosnowa pisze:Trzymam bardzo mocno
Gabriel [Poznań] - za TM :(
Moderator: pastuszek
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gabriel [Poznań] - adopcja wstrzymana
-
piju
Co tam u Gabrielka? Jakieś zapytania o prosiaczka? Świniątko jest cudne, fajnie by było jakby pojawiła się jakaś rezerwacja 
-
Marta_K
Adopcja Gabrysia jest wstrzymana do czasu wyleczenia, więc zapytań o niego nie ma.
A Gabryś zaczął więcej jeść, jest w dalszym ciągu dokarmiany i czekamy do początku listopada - wtedy pojedzie do Warszawy i zobaczymy co się zmieniło w jego nerkach.
A Gabryś zaczął więcej jeść, jest w dalszym ciągu dokarmiany i czekamy do początku listopada - wtedy pojedzie do Warszawy i zobaczymy co się zmieniło w jego nerkach.
-
piju
Tak, wiem że adopcja wstrzymana. Myślałam tylko, że ktoś może pyta już na "zaś", jak mały wyzdrowieje 
-
Marta_K
Aaa
To nie.... Dużo świnek teraz jest do adopcji, więc pewnie ludzie wolą takie, które można adoptować "od zaraz" 
-
Amina
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Są postępy w leczeniu?
-
Marta_K
Gabryś po wizycie
Jest dużo lepiej - mamy kontunuować terapię i pokazać się z nim po nowym roku styczeń/luty - najprawdopodobniej obędzie się bez żadnych operacji 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wspaniała wiadomość!