Jeejuś! rezerwacja [W-w]
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Niezły Dżinks, ale Zonk i Jeejuś! Turbokulki męskie;)[W-
Czyli jak Elza i dzieci miały grzyba, to znaczy, że i tak się wykręciłam sianem...bo mogły jeszcze mieć i świerzb a tak się wstydziłam, że w dobrym domu urodzone a grzyba mają.
Lilith - oszukujesz się, a to oszustwo wychodzi najbardziej przy kasie
Lilith - oszukujesz się, a to oszustwo wychodzi najbardziej przy kasie
Ja tego świerzba to tak na wszelki wyp, bo w sumie jedyne co o nim świadczy, to sposób drapania Ale że u Bobo wylazł bardziej wyraźnie, to nie było co się szczypać - wszyscy dostali paramectin. Też się trochę dziwiłam, co prawda na odwrót - dlaczego dopiero teraz tak wyraźnie wylazł, ale faktycznie one wcześniej były leczone na grzyba zastrzykami, to może i świerzba stopowało trochę. Teraz nie dość, że działanie tamtych leków się skończyło, to Juno osłabiona po porodzie - i wylazło wszystko w try miga.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oj tam kasa jest, co nie zmienia faktu że jak policzyłam ostatnio ile wydaje na zielone to zrobiłam takie oczy
Ale to nie pieniądze szczęście dają tylko moje mordki zadowolone, wiec mi taki deal odpowiada
Nawet jak się oszukuje to takie słodkie kłamstewko przecież
Biedne prośki, za szybkie zdrówko
Ale to nie pieniądze szczęście dają tylko moje mordki zadowolone, wiec mi taki deal odpowiada
Nawet jak się oszukuje to takie słodkie kłamstewko przecież
Biedne prośki, za szybkie zdrówko
haha fakt, kasa leci, ja na wyprawkę i pierwsze dwa tygodnie pobytu chłopaków u mnie (weterynarze+leki) straciłam 1000zł. Do tego trzeba jeszcze doliczyć jedzenie, czyli szok Jak sobie to pomnożę x6, to tylko zwariować...usiąść i płakać....albo sprzedać mieszkanie i zamieszkać w chlewiku. Świnki może by po znajomości miejsce załatwiły.
Jeejuś jest fantastyczny...ale gdybym miała wybrać któregoś z chłopaków...to nie wiem..
Jeejuś jest fantastyczny...ale gdybym miała wybrać któregoś z chłopaków...to nie wiem..
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja bez weta ponad tysiaka wydałam, jak wymieniłam 120 na dwie + dry bedy i zagrody i domki i polarki.. A najgorsze że ciągle coś dokupuje.. I przestać nie mogę.. To jak jakiś nałóg
Ja niby wielo kolorowych nie lubię.. Uwielbiam świnki "zdecydowane" w barwie, ale tu się w tym najbardziej kolorowym zakochałam co tylko potwierdza że miłość nie wybiera I że jak się kocha prosiaki to wszystkie Chociaż poza Jeejusiem to na Zonka też się napatrzeć nie mogę, bo on właśnie taki w stylu mojego stadka No i ja mam 3 gładkie świnie i marzę teraz o rozczochrańcach jak moje najmłodsze świniątko, długowłosych się boję ale inne kudłacze chętnie przytulę do serca
Ja niby wielo kolorowych nie lubię.. Uwielbiam świnki "zdecydowane" w barwie, ale tu się w tym najbardziej kolorowym zakochałam co tylko potwierdza że miłość nie wybiera I że jak się kocha prosiaki to wszystkie Chociaż poza Jeejusiem to na Zonka też się napatrzeć nie mogę, bo on właśnie taki w stylu mojego stadka No i ja mam 3 gładkie świnie i marzę teraz o rozczochrańcach jak moje najmłodsze świniątko, długowłosych się boję ale inne kudłacze chętnie przytulę do serca
A może udałoby się zrobić parę świeżych foteczek?
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Jak tam maluszki ? Wzdycham do Zonka...
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Co tam u chłopców? Nie uwierzę, że nie ma żadnych chętnych na adopcję tych ślicznych prosiaków
Proszę o zdjęcia, proszę... Tacy śliczni chłopcy, napatrzeć się nie mogę