Haha, miały kładki, musieliśmy wyjąć i załatać dziury - świnie by się chyba zjadły, jakbyśmy puścili wszystkie razem. Marzy mi się teraz połączenie Rudy + dwa laby i Czarny + Piorun&Rakietek
Jeszcze dwa dni i chłopcy będą u nas!
Remus & Daisy - nowy domownik! :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Czarny, Rudy, Romulus&Remus, czekamy na Pioruna i Rakiet
Ich strata skoro tak
.Powodzenia w integracjiMarzy mi się teraz połączenie Rudy + dwa laby i Czarny + Piorun&Rakietek
Re: Czarny, Rudy, Romulus&Remus, czekamy na Pioruna i Rakiet
Posłusznie melduję i tu, że Piorunek cały i zdrowy dotarł do mojego domu. Niestety, Rakietek odszedł za TM. Raz jeszcze dziękuję zagli i Cynthii za akcję ratunkową oraz Roksi za wielkie wsparcie i informacje na bieżąco. Jesteście świetne!
Tymczasem powoli szykuje się łączenie Czarnego z Piorunkiem.
I zawitała do nas na krótko Jeżynka od joasior. Jest po prostu fantastyczną kluchą!
Tymczasem powoli szykuje się łączenie Czarnego z Piorunkiem.
I zawitała do nas na krótko Jeżynka od joasior. Jest po prostu fantastyczną kluchą!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Czarny, Rudy, Romulus&Remus, Piorunek. Rakietek za TM
A jutro wpadnie też Kaszmirek - i oby został na zawsze
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Szkoda, że Rakietkowi nie udało się dotrzeć do domku Ale widocznie tak miało być. Bądź szczęśliwy Rakietku
Fajnie, że Romulus i Remus u Was zostali Jak szybko człowiek może wpaść w świnkomanię - jeszcze niedawno mieliście 2 świnki a teraz 5 Fajne takie stadko - tylko żeby jeszcze żyli zgodnie wszyscy razem
Fajnie, że Romulus i Remus u Was zostali Jak szybko człowiek może wpaść w świnkomanię - jeszcze niedawno mieliście 2 świnki a teraz 5 Fajne takie stadko - tylko żeby jeszcze żyli zgodnie wszyscy razem
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A od jutra będzie 6martuś pisze:Szkoda, że Rakietkowi nie udało się dotrzeć do domku Ale widocznie tak miało być. Bądź szczęśliwy Rakietku
Chłopcy w trakcie łączenia. Byli razem przekąpani (Piorun to faktycznie straszny panikarz, Czarny o dziwo grzeczny), wspólne wycieranie i jedzenie ogórka na kolanach. Teraz skubią jednego ogóra, to chyba jest nieźle
Ale fajne świnki . Pokaż jak teraz wygląda willa.
Dla Rakietka jestem z Tb .
Dla Rakietka jestem z Tb .
Pokażę, jak już ich zakwateruję. Teraz góra willi została rozłożona, żeby zwiększyć wybieg