ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez]
Moderator: silje
-
zielOOna
Re: ZIUTA(T-ń)wstępna REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez], Luzak
Razem z Franciszką oczekujemy!!

-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: ZIUTA(T-ń)wstępna REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez], Luzak
Ziuta już wie, że będzie miała przefajną koleżankę.
Niestety synowie mamusi średnio chcą dobić wyczekiwanej przeze mnie wagi... cóż robić... wróciłam, to będę futrować
Niestety synowie mamusi średnio chcą dobić wyczekiwanej przeze mnie wagi... cóż robić... wróciłam, to będę futrować
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez], Luzak-free
Na razie walka ogólna z bobkami trwa, więc nie wiem kiedy Ziutka trafi do Franki, a młodzieńcy do Oli...
Probiotyk podawany, się zobaczy, no nie są wszyscy zadowoleni... a za chwilę będzie płacz, bo rozdzielenie ich czeka... już się boję tych płaczów
Probiotyk podawany, się zobaczy, no nie są wszyscy zadowoleni... a za chwilę będzie płacz, bo rozdzielenie ich czeka... już się boję tych płaczów
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
-
Zalesia
Weź Ty ich nie stresuj, że muszą przytyć bo będę im się źle kojarzyć. Już z tych nerw robią na rzadko . Poza tym gdybym ja żarła to co oni, to też miałabym niedowagę. Cierpliwie czekamy..choć niektórzy (Iguana) niecierpliwie. Ważne żeby wszystko wróciło do normy
. A ile ważą że tak z ciekawosci zapytam?
Nie żebym była niecierpliwa...ile ile? 
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Hmmm... czuję presję... im pewnie też się udziela i stąd te bobeczki
Czarny - 243g i Zyzul 287g (dane z wczoraj)
Dziś nadszedł wiekopomny dzień - dzień rozdzielenia z mamą i... wyrywanie krat z obu stron klatki
mam lekki strach przed działaniami nocnymi. Dobrze, że wzięłam ich z zaskoczenia i nie zdążyli się okopać i zorganizować obrony przeciw moim działaniom
Na dodatek wywiozłam dziś ich brata Luzaka do ich starszego brata Stacha który rezyduje u Izy. Chłopaki poganiali się radośnie po rezydencji Izy i... zamieszkali w jednej klacie
Dziś nadszedł wiekopomny dzień - dzień rozdzielenia z mamą i... wyrywanie krat z obu stron klatki
Na dodatek wywiozłam dziś ich brata Luzaka do ich starszego brata Stacha który rezyduje u Izy. Chłopaki poganiali się radośnie po rezydencji Izy i... zamieszkali w jednej klacie
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez]
Wczoraj cała 3 rezydentów przeszła pomyślnie przegląd techniczny- zostali zważeni, obejrzeni z każdej możliwej strony i jest
W związku z tym Ziuta już dziś trafia do DS, a młodzież w niedzielę
Reasumując - cała piątka schroniskowa (również Luzak i Stasiu od Izy) znalazła swoje miejsce...
The End
I lecą napisy końcowe
W związku z tym Ziuta już dziś trafia do DS, a młodzież w niedzielę
Reasumując - cała piątka schroniskowa (również Luzak i Stasiu od Izy) znalazła swoje miejsce...
The End
I lecą napisy końcowe
-
zielOOna
To mam nadzieje, że Franciszka z Ziutką się zaprzyjaźnią
hm to chyba będę musiała kupić drugiego szczura bo Franka będzie miała koleżankę w klatce a Bruno taki sam w swojej....
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Może szczura też adoptować?
ZIUTKA JUZ W DS
i
za przyjaźń miedzy świńską!
ZIUTKA JUZ W DS
-
zielOOna
Póki nie wrócę do domu z pracy świnki ulokowane w osobnych klatkach - wieść niesie, że oba zwierzaki Franka i Bruno przegryzą kratki niedługo i, że wielkie poruszenie jest
http://zapodaj.net/47b22f3c7b522.jpg.html
http://zapodaj.net/47b22f3c7b522.jpg.html