Poznańskie świniory - koniec pewnego rozdziału.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Major, Olesia, Gryzelda
Wczoraj i w nocy było kiepsko, ale rano ją podkarmiłam Herbi Care i zaskoczyła a u wetki się rozbobczyła na całego teraz cały czas coś podskubuje, a to sianko, a to marchewkę, chyba nadrabia braki. Jeszcze słabo się porusza, ale to akurat nic dziwnego, w końcu ma pół brzuszka pozszywane...
W życiu bym nie pomyślała, że to chucherko tak bezproblemowo przejdzie zabieg i tak szybko dojdzie do siebie, bardziej to przeżyłam niż ona sama
W życiu bym nie pomyślała, że to chucherko tak bezproblemowo przejdzie zabieg i tak szybko dojdzie do siebie, bardziej to przeżyłam niż ona sama
Gryzia czuje się chyba za dobrze twierdzi, że już jest zdrowa i szwy nie są wcale a wcale potrzebne... W związku z tym odzialiśmy pannę w twarzowy kołnierz z butelki od coli:
Wygląda, jakby się dusiła, ale ma jeszcze sporo luzu, połowa grubości szyi to kudełki Najgorsze, że musi przetrzymać jeszcze tydzień do zdjęcia szwów...
Wygląda, jakby się dusiła, ale ma jeszcze sporo luzu, połowa grubości szyi to kudełki Najgorsze, że musi przetrzymać jeszcze tydzień do zdjęcia szwów...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzisz co cię spotkało za gryzienie szwów - przerobili cię na colę A tak na poważnie to większości zwierzakom przeszkadzają szwy...Ale nie ma się co dziwić - skoro się goi to swędzi a zwierzakom się nie wytłumaczy, że nie można majstrować przy ranie
Zdrówka dla panienki Gryzeldy
Zdrówka dla panienki Gryzeldy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Glamour kołnierz
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Biedulka, ale nie ma co ryzykować, za zdrówko
Od poniedziałku już bez kołnierza i bez szwów, blizny ładnie zarastają kłaczkami. Niestety waga spadła do 660 g, pomimo apetytu już nie wiem, co z nią zrobić... Została nam tarczyca do zbadania. W międzyczasie postaram się wcisnąć w Hrabinę Gryzeldę trochę Herbi Care i zaserwuję jakieś kaloryczne żarcie typu płatki owsiane albo kolba z lucerny