Bidulka maleńka
A taka jest śliczna
Jagódka i Poziomka z lasu i ich dzieci już w DS
Moderator: silje
Re: Jagódka i Poziomka (rez.), 2 maluchy Poziomki wolne[POZN
Tragedia z tym maleństwem Mimo wszystko trzymam kciuki, że jeszcze wszystkich zaskoczy, w końcu nie takie cuda się zdarzają.
bidulka... zdrówka dla wszystkich maluszków
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Śliczne maluszki A dziewczynka jakie ma ciekawe umaszczenie....
Szkoda, że tak się to wszytko potoczyło ... nic się nie da zrobić z łapkami? Skoro już się wykazała taką wolą życia to może warto powalczyć?
Szkoda, że tak się to wszytko potoczyło ... nic się nie da zrobić z łapkami? Skoro już się wykazała taką wolą życia to może warto powalczyć?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Gratuluję maluchów mamusi...
Dla tej jednej co odeszła za TM
A dla tej ślicznej panienki dużo żeby jednak okazało się, że da radę z tym żyć i być szczęśliwą świnką
Dla tej jednej co odeszła za TM
A dla tej ślicznej panienki dużo żeby jednak okazało się, że da radę z tym żyć i być szczęśliwą świnką
Nie mamy możliwości walki W najlepszym wypadku świnka będzie kaleką, nie będzie nigdy normalnie chodzić. O ile nie będzie jej to przeszkadzało, a przede wszystkim nie będzie bolesne, może wieść całkiem szczęśliwe i długie życie. Jednak jest spora szansa, że z czasem wada zacznie jej sprawiać ból, a nawet doprowadzi do niewydolności narządów. Pozostaje czekać na rozwój zdarzeń
Urzekła mnie właśnie jej wola życia i siła, ona nie zauważa w ogóle, że jest inna! Próbuje biegać po klatce, wszystko ją interesuje, normalnie je... Nie wahałabym się, gdyby maluch był słaby i się męczył, ale ona się nie męczy, jest normalnym radosnym dzieckiem!
Zapomniałam dodać zdjęć Rudzielca od Jagódki, urósł już bardzo (350g świni!).
Urzekła mnie właśnie jej wola życia i siła, ona nie zauważa w ogóle, że jest inna! Próbuje biegać po klatce, wszystko ją interesuje, normalnie je... Nie wahałabym się, gdyby maluch był słaby i się męczył, ale ona się nie męczy, jest normalnym radosnym dzieckiem!
Zapomniałam dodać zdjęć Rudzielca od Jagódki, urósł już bardzo (350g świni!).
śliczne maluszki
dla maluszka za TM
trzymam za Małą, oby mogła jak najdłużej cieszyć się życiem bez cierpienia.
pozdrowienia dla dzielnej "babci"
dla maluszka za TM
trzymam za Małą, oby mogła jak najdłużej cieszyć się życiem bez cierpienia.
pozdrowienia dla dzielnej "babci"
Myślę, że znam ludzi, którzy podobny wózek mogliby skonstruować maluchowi (nie takie rzeczy robili), w razie, gdyby oczywiście wada umożliwiała bezbolesne życie i byście zdecydowali, żeby jednak nie wykonywać eutanazji.
- AQQ
- Miejscowość: Będzin
- Kontakt:
Dla maluszka za TM
Malutka ze zrośniętymi łapkami jest cuudna.. Bidulka
I gratulacje dla mamusi- pozostała 2 równie urodziwa
Malutka ze zrośniętymi łapkami jest cuudna.. Bidulka
I gratulacje dla mamusi- pozostała 2 równie urodziwa
J. [*] [/b][/color][/size]
Mam nadzieję że ten wózek by pomógł ...