Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Przesyłka wpłynęła dzisiaj.Oczywiscie z domku zawieszanego jestesmy wszystkie,tzn.ja i swinkowe dziewczynki bardzo zadowolone,wiec wybaczamy opóźnienie i zaistniala sytuację, aczkolwiek mozesz Pana od wysylek od nas nakopac w doopke.Warto bylo czekać. Mamy nadzieję ,że nie ucierpialas na zdrowiu bardzo w tym wypadku.Pozdro.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, 18:46 przez pokemona, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy to jeszcze aktualne? Prosince by się coś przydało zwłaszcza kapeć,domek półokrągły i posłanie . Nie jestem jeszcze do końca zdecydowana, co konkretnie bym chciała (może wezmę te 3 rzeczy wymienione wyżej) Ale napisz proszę, czy wciąż szyjesz, a jeśli, to co tam masz na stanie
Chciałam zapytać o hamaczek do klatki 59cm ? Jaki musiałby by być dla mojej Pysi ? Mała ma 8 tygodni a skacze jak szalona - myślę, że hamaczek to byłoby coś extra dla niej
Chciałabym usłyszec tu na forum wyjaśnienie, skoro na PW jestem ignorowana:
Dwa kapciochy zamówione 26 września, zapłacone od razu
Nadal nie mam ani potwierdzenia przelewu ani potwierdzenia nadania paczki.
Nadal nie usłyszałam słowa PRZEPRASZAM
Proszę przejrzeć historię tych wiadomości:
13 października obietnica ze do piątku będą wysłane- nie zostały wysłane
20 października obietnica ze do czwartku będą u mnie- nie było
25 października kolejne zapewnienie ze paczka zostanie nadana
i nadal nie została nadana
29 nadal nie mogę sie doprosic numeru nadania wiec zadam zwrotu pieniędzy
jak mam to traktować? jak widać próbowałam przez 3 tygodnie sytuacje wyjaśnić i 3-krotnie prosiłam o wysyłkę, zostałam 3-krotnie zignorowana, nadal jest szansa załatwić to polubownie
dostanę w końcu moje zamówienie albo zwrot pieniędzy czy mam zacząć działać na innej płaszczyźnie?
jak mam to traktować? jak widać próbowałam przez 3 tygodnie sytuacje wyjaśnić i 3-krotnie prosiłam o wysyłkę, zostałam 3-krotnie zignorowana, nadal jest szansa załatwić to polubownie
dostanę w końcu moje zamówienie albo zwrot pieniędzy czy mam zacząć działać na innej płaszczyźnie?
Chciałam tylko wyjaśnić ze jeśli DZISIAJ dostanę numer nadania kasuję wszystkie moje wpisy i zapominam o całej sprawie.
To jest ostatnia szansa by wyjść z tej sytuacji z twarzą.
Tak to prawda pieniążki wpłynęły od izunia1985 29 września. Cały czas informowałam o bieżącej sytuacji. Wyjaśniłam skąd wzięły się opóźnienia. Pisałam o tym również tutaj. Pisze Pani o ignorowaniu jednocześnie ze mną korespondując. Pisała Pani o zwrocie pieniędzy i napisałam że zostaną zwrócone tylko to chwilę potrwa bo muszę przekazać do księgowej. W nocy napisała Pani że chce przesyłkę... przesyłki wychodzą po południu. Proszę napisać mi w pw czy chce Pani zwrot gotówki (już podała mi Pani dane) czy przesyłkę a będzie tak jak Pani chce.
Pokemona super, że dotarła paczka. Pan od wysyłek już nie pracuje z nami... ja teraz się wszystkim osobiście zajmuje
Co do gotowców bo pytacie o więcej... to były ale rozeszły się tak szybko, że nie zdążyłam nawet tu ich wstawić, więc będziemy przyjmować znowu zamówienia, ale zaczną być realizowane dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Jest Was sporo więc na pewno troszkę czasu mi to zajmie.
Co do gotowców bo pytacie o więcej... to były ale rozeszły się tak szybko, że nie zdążyłam nawet tu ich wstawić, więc będziemy przyjmować znowu zamówienia, ale zaczną być realizowane dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Jest Was sporo więc na pewno troszkę czasu mi to zajmie.
Napisałam o zwrocie pieniędzy ze względu na to iż miałam słuszne podejrzenie ze moje zamówienie w ogóle nie zostało uszyte!
3-krotne zapewnienie o wysyłce i jej nie wysłanie świadczy jednoznacznie o ignorowaniu mnie jako zamawiającej
w poniedziałek dostałam widomość że moja przesyłka będzie wysłana we wtorek OSOBIŚCIE
i co nadal nic... jest piątek
Jeśli dziś do godziny 20.00 otrzymam numer nadania zapominam o całej sprawie,
bo na pieniądze pewnie będę czekać kolejny miesiąc. A mój świń chciałby już mieć kapcia i nie spać na kocu.
Nie mówiąc nawet o koleżance przed którą co tydzień sie tłumaczyłam ze wstydem jakbym ją okradła.
3-krotne zapewnienie o wysyłce i jej nie wysłanie świadczy jednoznacznie o ignorowaniu mnie jako zamawiającej
w poniedziałek dostałam widomość że moja przesyłka będzie wysłana we wtorek OSOBIŚCIE
bo na pieniądze pewnie będę czekać kolejny miesiąc. A mój świń chciałby już mieć kapcia i nie spać na kocu.
Nie mówiąc nawet o koleżance przed którą co tydzień sie tłumaczyłam ze wstydem jakbym ją okradła.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
A co to za przychodzenie, robienie awantury a później usuwanie postów jak gdyby nigdy nic
izunia1985 pisze:Chciałabym usłyszec tu na forum wyjaśnienie, skoro na PW jestem ignorowana:
izunia1985 pisze:Chciałam tylko wyjaśnić ze jeśli DZISIAJ dostanę numer nadania kasuję wszystkie moje wpisy i zapominam o całej sprawie.
izunia1985 pisze:Napisałam o zwrocie pieniędzy ze względu na to iż miałam słuszne podejrzenie ze moje zamówienie w ogóle nie zostało uszyte!
A będą świąteczne wzory bawełniane? (Jeszcze raz spytam bo chyba nikt nie zauważył mojego pytania )