potem jej cyknę tymczasem jagódki skok w dal . Na 3 zdjęciu widac różnicę: Bianka stoi przodem do aparatu i jest jasniejsza a za nią dupka Klementysi bardziej nakrapiana i ciemniejsza
Ostatnio zmieniony 15 lis 2014, 13:18 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Ooooch... słodkie hipcie
Genialne zdjęcie skaczącej Jagódki
Trzymam kciuki za duuuże odszkodowanie... przynajmniej tyle będziesz miała z tego wypadku pauli z tego co pamiętam to dziewczynki można odróżnić po kropkach na skórze... Bianka jest jednolita a Klementynka lekko nakrapiana, ale lepiej niech się Natasza wypowie
No jak odszkodowanie będzie spoko to zwalniam się z roboty i będę czyhać na auta na pasach całe szczęście że tak się skończyło, gdyby gość jechał o 15 km szybciej ... głowa mnie boli więc neurolog w poniedziałek mam skierowanie ale chyba i tak będzie prywatnie bo terminów brak.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Od wczoraj szyja i plecy i głowa bolą coraz bardziej do 6 tygodni ma się unormować . . . wizyta do neurologa na luty , więc pójdę prywatnie na fakturkę.
Tymczasem czekam aż sprawcy wyśle mi na maila oświadczenie sprawcy o wypadku i czekamy na kasę i ruszamy ze sklepem
No i robotę trzeba zmienić, Podziemka buziaczki