☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Nina, Pola i Amolika - trio idealne :D
Błąd drukarki - na Amolikę już nie starczyło tonera 

Ja to mam wrażenie, że mój luby jest jak mały chłopiec....oglądamy wieczorem film i pierwsze co słyszę to takie błagalne "weźmiemy świnki na kolanka?"
zresztą co ja mówię harvey przynamniej 4 razy dziennie jest brany na krótkie pieszczoty i jak mamy oglądać film to oczywiście zalicza łóżko
Mufi u mnie ma trochę inne względy biorę go raz na jakąś godzinę, czasem dłużej...tedy mamy oglądanie pazurków, czy to już do obcięcia, czy nie...czesanie sierściuchy, podcinanie gdzie trzeba i podanie furosemidu w etapach charczenia...
Kurcze, fajnie masz z dziewczynami ;d nie znaczą terenu i nie sikają na siebie
Ślicznotki ;D:D:D

Kurcze, fajnie masz z dziewczynami ;d nie znaczą terenu i nie sikają na siebie

Jolu - buziaki przekazane!
Lilith - to masz niezłe walki o rękę Twą
Tyle pretendentów
Joanna - trochę jeszcze posmarkała
Na łapkę, uszka i nochala.
Harvejowa - masz prawdziwego świnkomaniaka! Super! Takie SPA/Sanatorium im uskuteczniacie. No nie sikają, raz tylko widziałam siiik w oczy Ninki w wykonaniu Poli, gdy Ninka rujkę miała i molestowała Polowy Tyłeczek..
Dziś rano Amolika mi dwa razy kaszlnęła i prawie zawału dostałam..Staś w domu z przeziębieniem, mój TŻ wolny tydzień dodatkowego urlopu ma i obaj jak pittbulle siedzieli i nasłuchiwali, czy aby się nie powtórzy. Miałam telefoniczna gorącą linię i sprawozdania. Nie powtórzyło się, Amolika popcornowała i jadła jak złoto. Może jakiś paproch z sianka jej utknął, bo to przy ataku na nowo wyłożone sianko się jej rano przytrafiło...
Lilith - to masz niezłe walki o rękę Twą

Joanna - trochę jeszcze posmarkała

Harvejowa - masz prawdziwego świnkomaniaka! Super! Takie SPA/Sanatorium im uskuteczniacie. No nie sikają, raz tylko widziałam siiik w oczy Ninki w wykonaniu Poli, gdy Ninka rujkę miała i molestowała Polowy Tyłeczek..
Dziś rano Amolika mi dwa razy kaszlnęła i prawie zawału dostałam..Staś w domu z przeziębieniem, mój TŻ wolny tydzień dodatkowego urlopu ma i obaj jak pittbulle siedzieli i nasłuchiwali, czy aby się nie powtórzy. Miałam telefoniczna gorącą linię i sprawozdania. Nie powtórzyło się, Amolika popcornowała i jadła jak złoto. Może jakiś paproch z sianka jej utknął, bo to przy ataku na nowo wyłożone sianko się jej rano przytrafiło...
Ale fajnie leżą dziewczynki! Super, że tak szybko się dogadały. Ja też mam problem z głaskaniem chłopaków w jednej chwili, bo też gryzą mi ręce albo szczypią siebie na wzajem, więc biorę ich na głaskanko osobno.
Parę dni nadgodzin w pracy i tyyyyyle rzeczy do nadrobienia na forum!
Amoliko proszę nie straszyć Dużych i dbać o zdrówko!
Parę dni nadgodzin w pracy i tyyyyyle rzeczy do nadrobienia na forum!
Amoliko proszę nie straszyć Dużych i dbać o zdrówko!
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
He he ja widzę, ze Ty podobnie jak ja panikujesz. Tylko wyobraż sobie teraz mnie jak mi kichneła swinia, a ja nie wiedziałam która i nadsłuchiwałam co i jak i z której klatki 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
jolka pisze:He he ja widzę, ze Ty podobnie jak ja panikujesz. Tylko wyobraż sobie teraz mnie jak mi kichneła swinia, a ja nie wiedziałam która i nadsłuchiwałam co i jak i z której klatki

Mi dziś w trakcie kręcenia filmiku Wiewiórek dwa razy kichnął, ale od tamtej pory cisza na szczęście

Assia - dziewczynki leżaczkują grzecznie

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
buahahahahaha
Wyobraziłam sobie
leże i płacze ze śmiechu
i wstać nie mogę
zabiłaś mnie 
Wyobraziłam sobie

Ale Staś czujny, od razu był przygotowany do ratowania świnki lekami
Oby jednak nie zaszła potrzeba użycia leków. Moi chłopcy właśnie leżą w moim łóżku, a mają zakaz wprowadzony przez TŻ
Ale ten zakaz tak niby istnieje, a potem sam ich głaszcze na owym łóżku 

Katiusha brzuch mnie boli od śmiechu. Jednak czytanie Twoich wpisów to relaks najlepszy na świecie. Leżę i wyję
A kaszlem się nie stresuj. Może to od siana. U mnie Prawa kaszle jak stary gruźlik jak zjada liście rzodkiewki. Chyba ją te włoski drapią. Może coś z sianka jej przeszkodziło? Dobrze będzie.

A kaszlem się nie stresuj. Może to od siana. U mnie Prawa kaszle jak stary gruźlik jak zjada liście rzodkiewki. Chyba ją te włoski drapią. Może coś z sianka jej przeszkodziło? Dobrze będzie.