Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Puchate Siły
Sosnowa tak obrazowo i soczyście wszystko opisuje, że czuje jakbym tam była i widziała. W dodatku,aż się człowiek denerwuje razem z nią. I jak tu nie kochać tych forumowych świń. Żeby już nie wymyślały
Troszkę nudy nie zaszkodzi, ja bym się chętnie ponudziła eeeech.

- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fakt, że sosnowa nadawałaby się na reportera wojennego – jak nic!Siula pisze:Sosnowa tak obrazowo i soczyście wszystko opisuje, że czuje jakbym tam była i widziała. W dodatku,aż się człowiek denerwuje razem z nią. I jak tu nie kochać tych forumowych świń. Żeby już nie wymyślałyTroszkę nudy nie zaszkodzi, ja bym się chętnie ponudziła eeeech.

Czarna Kluska i Morena
- sosnowa
- Kontakt:
Od jakiegoś czasu mam podejrzenie, że one sobie rzuciły wyzwanie, by w miarę możliwości zaskoczyć i przerazić Dużych w czasie kwarantanny. Walczak swoje odpracował, o Myszy i Otonii napiszę, dziś do akcji wkroczyła Apa. Co się będzie powtarzać, w sumie tamci nie byli tacy znowu oryginalni, ot, jakiś stany agonalne, charczenie, drgawki, iiiiitam. Ona już wcześniej wyprodukowała OHYDĘ stulecia, która bulwersuje wszystkich wetów i całe SPŚM. To teraz co? A MEEEEEEEGARUJA BEZ JAJNIKÓW!!!!!! Buhahahaaaaaa! Tego się nikt nie spodziewał. Bieganie z wrzaskiem za Otonią i Walczakiem, włażenie na Otonię, na Walczaka, wyskubywanie futra z kupra Myszy! Hahahahahahahaahahaaa!!!!!!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Moja droga Sosnowo, Ty uprzedzaj, kiedy TAK piszesz, bo na przykład ktoś je ciasteczko, albo pije herbatę i sprzęt komputerowy cierpi znacznie.

- sosnowa
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Trzymacie mnie przy życiu

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Kto jej zabroni mieć mega ruję?
To, że nie ma jajników i macicy nie oznacza, że nie może mieć rujki
Ona wie lepiej co może a czego nie 

- sosnowa
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Aleśmy zjechali, prawie na drugą stronę, chyba pierwszy raz w dziejach!
Jest dobrze, Otonia nawet potłuściała, Jak Helena Kurcewiczówna
Nie ma upałów. Jest trawa. Pandemia jakby odpuściła. Zostało jeszcze ponad pół wora sieczki.
Niestety Mniejsza Duża całymi dniami siedzi zabunkrowana w świńsko-panieńskim z racji lekcji online i świnie mają mniej okazji do socalizacji, tym bardziej, że w sąsiedniej kanciapie, w tym samym celu, tylko z drugiej strony barykady, bunkruja się Więksi Duzi. Łata se chwali. Spacerów kupa i można towarzyszyć w nauczaniu, jak się umie przyzwoicie zachować. Względnie towarzyszyć temu z Większych Dużych, które akurat nie naucza, tylko wykonuje wszelkie inne czynności przewidziane w programie.
Jest dobrze, Otonia nawet potłuściała, Jak Helena Kurcewiczówna

Nie ma upałów. Jest trawa. Pandemia jakby odpuściła. Zostało jeszcze ponad pół wora sieczki.
Niestety Mniejsza Duża całymi dniami siedzi zabunkrowana w świńsko-panieńskim z racji lekcji online i świnie mają mniej okazji do socalizacji, tym bardziej, że w sąsiedniej kanciapie, w tym samym celu, tylko z drugiej strony barykady, bunkruja się Więksi Duzi. Łata se chwali. Spacerów kupa i można towarzyszyć w nauczaniu, jak się umie przyzwoicie zachować. Względnie towarzyszyć temu z Większych Dużych, które akurat nie naucza, tylko wykonuje wszelkie inne czynności przewidziane w programie.
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Otonia jak Helena Kurcewiczówna
Piękne ! Obie potłuściały ale dopiero po przejściach.
P.s. U mnie zostało tyleż samo sieczki. Jedzą dalej.

P.s. U mnie zostało tyleż samo sieczki. Jedzą dalej.