Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

Dzięki :buzki: do kuwet siano im daje bo wtedy siedzą i tam robią. Korzystają z nich jak najbardziej, czasem zdarzy im się poza kuwetę , ale raczej siusiają do kuwety i większość bobków też tam jest :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Super wygladaja te kratki ;) a maluszki rozkoszne :love: Nataszko co bedziesz sprzedawac? :D
nana81

Post autor: nana81 »

A poza sianem dajesz jeszcze coś czy tylko siano?

U nas całe jedzenie jest koło kuwety ale nawet to nie zadziałało. No cóż w kiblu jeść nie będą :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Wstępnie lista obejmuje karmy ale te lepsze vitakrafty, VL . . , dodatki do karm, wszystko dla świntuchów , wyposażenie klatki, może uda się ściągnąc C&C, dry bedy, wszystko + karmy dla psów - ale to już mój R będzie się w to bawił , czyli psy + gryzonie z naciskiem na świntuchy :D

Do kuwetki tylko siano .
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

Natasza może spróbuj system jak u mnie - paśnik wypchany sianem i pod paśnikiem większa kuweta (ja mam kocie :D), wtedy siano tylko jedzą a nie siurają do niego jak w kuwetach. kiedyś też im dawałam do kuwet czy domków i były zadowolone ale szybko sianko się kończyło. co prawda u mnie dwa żarłoki a twoje sześć to różnica, ale oszczędziłam na tyle że 20 kilo siana mi zjadają przez 4 miesiące a nie dwa :)
a co do sklepu to super :) jak tylko będziecie mieć mojego kubka karmę - czyli taste of the wild - to przerzucam się z zooplusa bo zawsze coś świniom dorzucam stamtąd ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

pauli no ja też dałam kuwety pod paśniki, do kuwety daje mniej siana żeby miały na czym stac i podjadac :) ale pomysł z większą kuwetą jest super. Dzięki! No jak już obejdę tą całą biurokrację to będę tworzyc liste konkretnych firm karm itd, generalnie chodzi o to żeby to nie był zwykły sklepik tylko takie miejsce gdzie będzie duzy wybór , ewentualnie na życzenie będzie można coś ściągnąć jesli na stanie tego nie będzie, czyli dla każdego coś miłego :) może uda nam się coś uzgodnic ze stworzyszeniem żeby jakiś % szedł na prosiaki , pomysły są ale jeszcze muszę się wstrzymać :( bo ten cholerny debet ;)
Foggy

Post autor: Foggy »

Nataszka, trzymam kciuki! A z biurokracją nie jest źle, jeśli masz dobrą księgową. Ja mojej płaciłam stówkę na miesiąc i miałam wszystko z firmą poogarniane. Dla fachowca to pryszcz, a dla początkującego (jak np. dla mnie :roll: ) - czarna magia ;) Tak naprawdę latania dużo nie ma, najgorsze te składki co miesiąc dla mnie, ale szybko wyjdziesz na czysto :buzki:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Oj to ja będę wierna fanka twojego sklepiku ;) a raczej moje głodomorki :D już się nie mogę doczekać :buzki:
nana81

Post autor: nana81 »

Ukradłaś mi pomysł! :evil:

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało. Pomysł moim zdaniem świetny. Tylko ja nie mogę sobie teraz pozwolić na zrezygnowanie z etatu a bez tego nie pociągnę firmy bo nie mam czasu (mąż, troje dzieci i świnki).

Ja tylko probowałabym dogadać się z Pastuszkiem, żeby szyła dla Ciebie.

Mam nadzieję, że Ci się uda no i mnie jako klientkę masz już pewną :102:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dzięki!! ja właśnie o Pastuszku myślałam ale na razie nie zawracam jej głowy :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”