Nie wiem jak to sie stało ale już jeden worek 10 kg siana poszedł , została nam końcówka dobrze że zamówiliśmy 20 kg ... chociaż raczej do końca zimy nie starczy
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
dziś na obiad u prośków szpinak, ogóras, pietrucha, marchewka , uwielbiają szpinak
zamówiłam tą trawę z trixie i widzę że nasiona puszczają już korzonki ale jest biały mech przy tym ;/ dlaczego mi to spleśniało ?
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
R dzisiaj głaskał Bianeczkę, i robił świnkom foty [jutro wrzucę] a wczoraj mówi do mnie "zrobimy Filipkowi kącik miłości?" ja patrzę na niego jak na psychopatę a on "położymy go między nas i będziemy głaskać no cóż golasów nie da się nie lubić
Haha na to bym nie wpadła. Faceci sie rozklejają przy tych dupciach . Mój zaczyna mówić jakimś dziwnym tonem, którym mówi się do dzieci, a nawet bardziej cium cium cium to wtedy z mamą mamy niezły ubaw z niego. A później się wypiera, ze jak to, że faceci takich rzeczy nie robią!
Kolejny poranek nie do spania, dziewczyny się awanturują o 6 dałam im full siana to na chwilę udało mi się zasnąc a Jagodka z rujką zaczepia każdą , a Filip nawala w kraty tymi zębiskami że zaraz mu łeb urwe. Czasami marzy mi się cisza w pokoju
No i mogę oficjalnie stwierdzić że własnie nasze 10 kg siana się skończyło w miesiąc . . . gdzie one to mieszczą
Powoli spłacam debet i za ok 2-3 miesiące ruszam z moim własnym wymarzonym sklepem internetowym wstępny projekt loga już jest oczywiście będzie świński tylko papiery zakładanie działalności trochę pewnie potrwa ale ja zajmuję się działalnością biorę na siebie a R kupi nam towar bo ma odłożone pieniążki tylko debecie spłacaj się szybciutko jeszcze 2000 może w dwa miechy mi się uda
Oczywiście będą rabaty dla cioteczek i i nne szmery bajery. I tak dziś marzę sobie o nim
Powoli zbieram się za szukanie nowej roboty na przedst. farm. bo z tej kombinują jak mnie wywalić za L4 spoko jak dadzą mi 3 miesięczny okres wypowiedzenia z winy pracodawcy biorę z pocałowaniem ręki, zresztą już nie chcę tam pracować, stanie 4 dni po 12 godz na moich połamanych kiedyś śródstopiach daje się we znaki, + teraz problem ze ścięgnem od stania ... a wypłata to jałmużna. Sory musiałam sobie pogadac
A tymczasem świnkowisko - jak to mówi Balbinkowo