Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Fionka2014

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/model Mufi

Post autor: Fionka2014 »

Ciekawe czy weźmie sobie do serca tą męska rozmowę :102:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

lepiej dla niego żeby wziął ;p
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

A tam, po co komu mężczyzna do budowy, ja całe życie sama tworzę budowle gryzoniowe wszelakie :102:
infrared

Post autor: infrared »

Harvejowa pisze: No i cóż...mam wolny dzień to zabieram się za robienie klatki...sprawdźmy co kobiet potrafi bez mężczyzny :think:
Dużo :D Mam wrażenie, że większość mężczyzn nie rozumie świńskiego umiłowania do pluszu i miękkości. To takie dziewczyńskie zabawy ;)
Harvejowa

My cały czas robimy razem tą klatkę ale już marzy mi się wielkie otwarcie ;p im więcej teraz zrobię tym pewniejsze, że dzisiaj się uda :D:D:D ale wolę się nie cieszyć na zapas...może być różnie :(
Mój mężczyzna akurat jest zakochany w swoim prosiaku i ma bzika na jego punkcie xD Nie potrafi przejść obok klatki obojętnie...zawsze jest "Hatvistuś harvistuś moja Ty świnio kochana" :rotfl: Ja znów bardziej za Mufim...mam słabość do takich hmmm...nieboraków...Mufi niby dorosły (ponad 4 lata) ale z pysia dzieciak, tutaj płucka to trzeba leki podawać, tu inhalacje...taki mój robaczek malutki...mam nadzieję, że jak najdłużej będzie z nami...mimo straszenia przez weterynarza :)
infrared

Post autor: infrared »

Najważniejsze, że teraz jest spokojny, bezpieczny, zadbany i kochany, że mu dobrze, oby jak najdłużej!

Mój chłopak zawsze mówi :Tazoosku, co ci robi ten niedobry prosiak, znowu cię wygonił spod domku :D
Harvejowa

To widzę, że też pierworodny number one :laugh: Chłopak się zawsze ze mnie śmieje jak się złoszczę i pytam "dziecko też będziesz jedno faworyzował? jak masz być taki to nie będę mogła mieć wymarzone dwójki" xD
Chociaż ostatnio doszłam do wniosku, że prosiałki mi wystarczą :D no i będę miała komu zrobić różową norkę <3
Harvejowa

Wczoraj udało mi się zrobić kilka zdjęć pannie Demolce :D
Oraz dokonać wielkiego otwarcia klatki :D chłopcy byli trochę zdezorientowani ale chyba już jest lepiej :)

Może babki lancetowatej?
Obrazek
Może jednak?
Obrazek
Nie chcesz to nie!
Obrazek
A teraz 3000 zdjęć klatki ;p
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fionka2014

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Wielkie otwarc

Post autor: Fionka2014 »

Demolka i jej minki :lol:

a nowa klatka fajna :) świnki będą mogły do siebie schodzic/wchodzić ?
czy nie zewzględu na to, że chłopcy nie bardzo ze soba zyją ?
Nikodemcio

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Wielkie otwarc

Post autor: Nikodemcio »

No i elegancja willa! Ja takiego mebla nie miałabym juz chyba gdzie postawić, jakie ona ma wymiary? ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”