Puckowe futerka- Cezarek*, Diablik i Bambolina plus Ryszard pies
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puckowe futerka
Trzymamy wszystkie kciuki 

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Jaga chociaż luzaczka to niezła twardzielka jest. Też trzymamy kciuki.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Druga dawka chemii zaliczona. Jaga nie przejęła się nią zbytnio. Wyniki takie sobie, no ale trudno oczekiwać cudu, przecież to świnka z chłoniakiem. Wątrobowe w każdym razie całkiem niezłe.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No to mocno trzymamy, ostatnio mało siedzę na forum, bo dużo roboty jest, jak to o tej porze, więc przeoczyłam. Walcz puchata!
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Jaga po prostu zlewa tą całą chemię. Cały czas trzymamy kciuki.
- pucka69
- Kontakt:
Panienka wydepilowała sobie przednią łapę aż do łokcia. I ma tam jakiś strupek, suchą skórę i jakby łuski z odchodzącej skóry. Dr Kasia kazała posmarować maścią z wit. A i pokazać się jutro. To może mieć podobno związek z chemią.
I jeszcze drugiej dawki vinkristiny dostała 3 v zamiast 2 jak ostatnio. I dołączono jej penicylinę - co trzy dni - 3 dawki czyli piątek, poniedziałek, czwartek. Po pierwszej dawce penicyliny furczy jakby mniej?
I jeszcze drugiej dawki vinkristiny dostała 3 v zamiast 2 jak ostatnio. I dołączono jej penicylinę - co trzy dni - 3 dawki czyli piątek, poniedziałek, czwartek. Po pierwszej dawce penicyliny furczy jakby mniej?
- pucka69
- Kontakt:
Taaaa .... nie ma to jak histeryczny właściciel. Dzwonię do dr Judyty żeby się zapytać czy znajdzie dziś czas, opisuje co się dzieje a ona: "Ale ja jej różne łapy goliłam do chemii, a strupki to po wkłuciu może?" Uzbrojona w w/w wiedzę poszłam oglądać łapę no i ... nastąpiło cudowne ozdrowienie przy pomocy rozmowy telefonicznej 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Magiapucka69 pisze:Taaaa .... nie ma to jak histeryczny właściciel. Dzwonię do dr Judyty żeby się zapytać czy znajdzie dziś czas, opisuje co się dzieje a ona: "Ale ja jej różne łapy goliłam do chemii, a strupki to po wkłuciu może?" Uzbrojona w w/w wiedzę poszłam oglądać łapę no i ... nastąpiło cudowne ozdrowienie przy pomocy rozmowy telefonicznej