Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: Dropsio »

Nooooo... jak będę miała własną chałupę, to mój pokój będzie należał tak na prawdę do świń :szczerbaty:
Dropsio

Dropsio dostał domek :102: Tata mu zrobił :102: I głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki :glowawmur:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dropsio pisze:Dropsio dostał domek :102: Tata mu zrobił :102: I głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki :glowawmur:
Poprosimy fotki :photo: Najlepiej w trakcie obgryzania jeszcze :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

balbinkowo pisze:
Dropsio pisze:Dropsio dostał domek Tata mu zrobił :102: I głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki :glowawmur:
Poprosimy fotki :photo: Najlepiej w trakcie obgryzania jeszcze :D
Tak.! Najlepiej Dropsa w akcji! a jak idzie namawianie na drugą świnkę? ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Zdjęcie "spojrzenie w obiektyw" w pierwszej strony bezcenne :) Kolega mógłby kotka ze Shreka wymienić :D
Dropsio

Assia - zdjęcia cudowne, bo sam Dropsik jest boski :szczerbaty: :love: :lol:
A ja muszę iść spać, bo znowu jak budzik zadzwoni to będzie mi się śniło grające radio :glowawmur:
A Dropś pozdrawia z nad paśnika (on siana masę żre - potrafi wyjeść 3 napchane na maxa paśniki w ciągu dnia, a w nocy quika)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dropsio pisze: A ja muszę iść spać, bo znowu jak budzik zadzwoni to będzie mi się śniło grające radio :glowawmur:
A Dropś pozdrawia z nad paśnika (on siana masę żre - potrafi wyjeść 3 napchane na maxa paśniki w ciągu dnia, a w nocy quika)
Z głodu pewnie quika, bo mu pańcia w nocy pewnie sianka nie dorzuca, nieładnie Dropsikowa, nieładnie :nono: :szczerbaty:
Assia_B

Pieszczoch też zjada ogromną ilość sianka.. Cały czas się zastanawiam czy aby nie za dużo, ale widzę, że nie tylko on tak ma :D

Oj budzik jest straszny.. Codziennie 6:30 :(
Dropsio

Nieee... Sianem to pozwalam mu się napychać : ) Bo jedna miseczka karmy na dzień max, ale siano staram się, żeby miał przez 24. Teraz wypycham mu wszystkie możliwe kąty sianem, żeby się nie darł :szczerbaty:
Assia - ja mam nastawiony na 6.35 :szczerbaty: Dzisiaj śniło mi się, że miałam Dropsa w łóżku i go głaskałam... Przytulałam się do kołdry i ją przez sen głaskałam. Jak telefon najpierw zaczął wibrować, to byłam pewna, że Dropś grucha... Obudziłam się jak włączyła się muzyka. Pierwsza myśl po obudzeniu - Dropsik śpiewa?! :shock: :o :glowawmur:
Assia_B

Ja też mu sianka nie odmawiam i dokładam jak się kończy tylko byłam zaskoczona ile on może tego zjeść :) Poprzednią świnkę miałam jak byłam mała i zajmowałam się tylko jej głaskaniem :D

Karmy też dostaje tylko trochę, a dietę uzupełniam o warzywa, owoce i bazylię (czego Pieszczoch nie zrobi dla bazylii :D ).

Jakby Dropsik śpiewał to można by go wysłać do Mam talent :D Wtedy zostałby już ogólnopolską Gwiazdą :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”