Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt
Nooooo... jak będę miała własną chałupę, to mój pokój będzie należał tak na prawdę do świń 

Dropsio dostał domek
Tata mu zrobił
I głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki 

Poprosimy fotkiDropsio pisze:Dropsio dostał domekTata mu zrobił
I głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tak.! Najlepiej Dropsa w akcji! a jak idzie namawianie na drugą świnkę?balbinkowo pisze:Poprosimy fotkiDropsio pisze:Dropsio dostał domek Tata mu zrobiłI głupek (Dropsik, nie tata) obgryza nóżki
Najlepiej w trakcie obgryzania jeszcze

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Zdjęcie "spojrzenie w obiektyw" w pierwszej strony bezcenne
Kolega mógłby kotka ze Shreka wymienić 

Assia - zdjęcia cudowne, bo sam Dropsik jest boski
A ja muszę iść spać, bo znowu jak budzik zadzwoni to będzie mi się śniło grające radio
A Dropś pozdrawia z nad paśnika (on siana masę żre - potrafi wyjeść 3 napchane na maxa paśniki w ciągu dnia, a w nocy quika)

A ja muszę iść spać, bo znowu jak budzik zadzwoni to będzie mi się śniło grające radio

A Dropś pozdrawia z nad paśnika (on siana masę żre - potrafi wyjeść 3 napchane na maxa paśniki w ciągu dnia, a w nocy quika)
Z głodu pewnie quika, bo mu pańcia w nocy pewnie sianka nie dorzuca, nieładnie Dropsikowa, nieładnieDropsio pisze: A ja muszę iść spać, bo znowu jak budzik zadzwoni to będzie mi się śniło grające radio![]()

Pieszczoch też zjada ogromną ilość sianka.. Cały czas się zastanawiam czy aby nie za dużo, ale widzę, że nie tylko on tak ma
Oj budzik jest straszny.. Codziennie 6:30

Oj budzik jest straszny.. Codziennie 6:30

Nieee... Sianem to pozwalam mu się napychać : ) Bo jedna miseczka karmy na dzień max, ale siano staram się, żeby miał przez 24. Teraz wypycham mu wszystkie możliwe kąty sianem, żeby się nie darł
Assia - ja mam nastawiony na 6.35
Dzisiaj śniło mi się, że miałam Dropsa w łóżku i go głaskałam... Przytulałam się do kołdry i ją przez sen głaskałam. Jak telefon najpierw zaczął wibrować, to byłam pewna, że Dropś grucha... Obudziłam się jak włączyła się muzyka. Pierwsza myśl po obudzeniu - Dropsik śpiewa?!

Assia - ja mam nastawiony na 6.35

Ja też mu sianka nie odmawiam i dokładam jak się kończy tylko byłam zaskoczona ile on może tego zjeść
Poprzednią świnkę miałam jak byłam mała i zajmowałam się tylko jej głaskaniem 
Karmy też dostaje tylko trochę, a dietę uzupełniam o warzywa, owoce i bazylię (czego Pieszczoch nie zrobi dla bazylii
).
Jakby Dropsik śpiewał to można by go wysłać do Mam talent
Wtedy zostałby już ogólnopolską Gwiazdą 

Karmy też dostaje tylko trochę, a dietę uzupełniam o warzywa, owoce i bazylię (czego Pieszczoch nie zrobi dla bazylii

Jakby Dropsik śpiewał to można by go wysłać do Mam talent