Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

no to czołg :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

No, no... ładne rzeczy się tu dzieją... Natasza, może i mało ci rozrywek, siedzisz tylko w pracy albo w domu z prośkami, ale żeby tak sobie urozmaicać życie to ja nie rozumiem :szczerbaty: żeby mi to było ostatni raz :nono:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

:lol: no tak szłam na zakupy i pomyślałam ooo tak jedzie ford transit fajne duże auto fajny będzie moment lotu :laugh:
kochana zresztą jak przyjeźdźasz to zawsze jestem na L4 :lol: wtedy byłam po złamaniu a teraz po potrąceniu :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Natasza pisze: kochana zresztą jak przyjeźdźasz to zawsze jestem na L4:lol: wtedy byłam po złamaniu a teraz po potrąceniu:szczerbaty:
Ej, tylko nie zwalaj na mnie :nono: :lol: To nie moje wina, to ty sobie takie dodatkowe atrakcje serwujesz wtedy kiedy mam przyjechać :roll: :laugh:
Och, już się nie mogę doczekać jak się wbiję w to Twoje świnkowisko :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

Pół dnia człek nie wchodzi, a tu takie (niebezpieczne) rewelacje O_O

Nataszko, uważaj na siebie, już kij z nami, ale teraz masz dużą rodzinkę, jesteś baaardzo potrzebna :buzki:

Mnie raz dziewczyna przemknęła przed samochodem nocą, praktycznie wyhamowałam na niej, a ona tylko mi trzeci palec pokazała i poszła dalej :evil: Kurdę, są oznaczone przejścia dla pieszych, a nocą przebieganie przez jezdnię w miejscu nieprzeznaczonym przed autem to jak samobójstwo. :shock:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Spotkanie z walcem już mogłoby sie inaczej skończyć.. :glowawmur:
No i widzisz!? Niektórych rzeczy nie widać ani nie czuć, a konsekwencje w przyszłości by były. Dobrze, ze jednak poszłaś na badania.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

jest okej :ok:
nana81

Post autor: nana81 »

Jak się dziś czujesz? Martwię się kurcze... :idontknow:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Nana kochana spokojnie nic mi nie jest :D czuje się ok zresztą spałam do 10:30 :shock: to się wyspałam, wszystko ok, lekarz uprzedzał że gdyby głowa zaczęła mnie bolec, lub były zawroty, wymioty to zgłosić się na SOR ale nic się nie dzieje , boli mnie prawa strona bo obita ale poza tym nic. Ogarnę się i lece po zielenine dla moich łobuzów, potem z moim R bierzemy moje autko na przegląd, a potem R będzie załatwiał żeby temu gościowi z OC ściągnęli a tymczasem ja i mój kołnierz ortopedyczny idziemy się myc :szczerbaty:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Oby ani tir ani walec :D bo żadne pieniądze nie zwrócą zdrowia a tym bardziej życia ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”