Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

Najlpepsze jest to ze ja mu nie weszlam pod kola szlam pasami ktore sa baedzo dlugie i widzialam ze jedzie auto bo tam dalej jest zakret byl daleko i tuz jak miakam zaraz wejsc na chodnik cos zablysnelo jak choinka swiateczna....juz slychawek nie nosze i mimo ze caka sytacje przyjelam ze spokojem bo zle miglo sie skonczyc a tylko . obtluczenia.teraz przechodze tylko przez pasy ze swiatlami... I jakos boje sie mimo wszystko. Trzeba uwazac. Anulecxko to fsktycznie wszyscy daleko od ciebie :(((
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Miałam rok temu podobną sytuację.. z tym, że dziewczyna wjechała na pasy na czerwonym - bo się zagadała z koleżanką siedzącą obok. Słuchawek nie miałam, ale zwyczajnie się nie spodziewałam. Było zielone na przejściu, samochody na jednym pasie stały, a tego na drugim nie widziałam..

Dobrze kochana, że nic Ci się nie stało.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Bede zyc :D
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

o matko jedyna uważajcie na siebie!!!!!!!!!!!! Tak łatwo o wypadek. Anuleczka tez nie lubię świąt. Natasz-a mamusia świniaczkom musi dbać o siebie!!!!!!!!!!!
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Bede zyc :D
hahahha nawet nie wiesz jak się ciesze :love:
jolka pisze:o matko jedyna uważajcie na siebie!!!!!!!!!!!! Tak łatwo o wypadek. Anuleczka tez nie lubię świąt. Natasz-a mamusia świniaczkom musi dbać o siebie!!!!!!!!!!!
uważamy, uważamy :lol:
kto jak nie my zajmie się lepiej naszymi świniaczkami :buzki:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Nataszko jak dobrze że nic ci nie jest :? uważaj na siebie kochana :buzki: a ja z panią Agnieszką gawędziłyśmy sobie wczoraj o o twoim Filipku :D oczywiście bardzo ciepło o nim rozmawiałyśmy ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No to zdradz mi szczegoly:)zrovilam rtg czaszki barku i odc kregowo szyjnego i czekam dalej :)wiec sie nudze :))
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Głównie opowiadała o kastracji i kołnierzu, a że znam Filipka to swoje wypowiedzi wzorowała własnie na nim ;) Filipek już po zabiegu więc jest dobrym wzorem dla przyszłego kastrata czyli Bobika :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Okazało się że mam skręcenie kręgosłupa szyjnego :lol: ciekawe bo szyja nie boli :lol: no nic będziemy dzwonic do Pana niechaj płaci bo za siniaki ok odpuszczę bo facet w porządku ale muszę kołnierz nosić więc niech płaci będzie na swinki :prezent:

Ciekawe co będzie następne ? tir ? walec :shock:
lecę sprzątac smrodkom :102:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:
Ciekawe co będzie następne ? tir ? walec :shock:
Nataszka prosze Cię nie jedź w kierunku Łabęd, bo jeszcze pod czołg mi wpadniesz :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”