Sosnowa i one swojej niesamowitej urody są w pełni świadome
Martuś korci, korci właściwie to trochę przycinam. W sensie - wycinam kołtuny, jak się sfilcują. Ja naprawdę nie wiem, jak opiekunowie długowłosych świnek utrzymują te piękne welony. Chyba muszę im domek wymienić na drugi hamak, to może poziom skołtunienie się zmniejszy...
Z Dziennika Chlewika vol. 2 - trzy lata z Shani
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Zuzia&Władzia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Z Dziennika Chlewika vol. 2 - nowe zdjęcia :)
Super stadko
Rzadko zaglądam do działu Adopcje bo mam ochotę wszystkie świnki zabrać . Czasem jednak zerknę i najbardziej w pamięć zapadła mi Fisiąg ale pamiętam też Twoją Treme. Super ,że ma nowy domek i taką fajną koleżankę jak Shani
Koteły urocze. Trzymam kciuki za znalezienie zguby
Co do tego, że zmiana domku na hamaczek coś da to nie jestem pewna. Władzia rzadko wchodzi pod półkę. Hamak to jej tron i wiecznie pilnuje żeby jakiś plebs go nie zajął. Leżąc na nim i wywalając świnkostopy. A ja i tak ją ciągle czesać muszę i przycinać kołtuny.
Rzadko zaglądam do działu Adopcje bo mam ochotę wszystkie świnki zabrać . Czasem jednak zerknę i najbardziej w pamięć zapadła mi Fisiąg ale pamiętam też Twoją Treme. Super ,że ma nowy domek i taką fajną koleżankę jak Shani
Koteły urocze. Trzymam kciuki za znalezienie zguby
Co do tego, że zmiana domku na hamaczek coś da to nie jestem pewna. Władzia rzadko wchodzi pod półkę. Hamak to jej tron i wiecznie pilnuje żeby jakiś plebs go nie zajął. Leżąc na nim i wywalając świnkostopy. A ja i tak ją ciągle czesać muszę i przycinać kołtuny.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja pierwsze co zrobiłam po adopcji Toli to dorwałam się do maszynki i jej przykróciłam włosy Wyglądała tragicznie bo nie dość, że dopiero co zmieniła dom to wydaje mi się, że wcześniej nikt jej nie przyzwyczajał do żadnych zabiegów pielęgnacyjnych... Panicznie bała się grzebienia, nożyczek i maszynki więc po kilku dniach musiałam poprawić strzyżenie co by trochę wyrównać schody
Świnki z długim włosem (wystawowe) z reguły w domu chodzą w papilotach. Ja jestem tego zdania, że zwierzęciu ma być wygodnie
Świnki z długim włosem (wystawowe) z reguły w domu chodzą w papilotach. Ja jestem tego zdania, że zwierzęciu ma być wygodnie
Zuzia&Władzia - no one mają taki samorobny domek z kartonu i polaru, i widzę, że to denko jest często mokre, a Trema sobie w tym siedzi, wierci się i filcuje. Mają też hamak, i tam nie ma takiego problemu. Będę kombinować, zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Martuś - Nie wyobrażam sobie śwince papilotów zakładać. Chociaż przyznam się po cichu, że jak zobaczyłam ile futra ma Trema, to miałam przez chwilę myśl żeby jej od góry zapleść warkocz dobierany Ale stwierdziłam, ze może ją będzie gumka ciągnąć, i niewygodnie jej będzie, i sobie odpuściłam te brewerie
Martuś - Nie wyobrażam sobie śwince papilotów zakładać. Chociaż przyznam się po cichu, że jak zobaczyłam ile futra ma Trema, to miałam przez chwilę myśl żeby jej od góry zapleść warkocz dobierany Ale stwierdziłam, ze może ją będzie gumka ciągnąć, i niewygodnie jej będzie, i sobie odpuściłam te brewerie
- martuś
- Kontakt:
Ja też sobie nie wyobrażam dlatego raz w miesiącu odpalam maszynkę
No dobra, to postanowione Dzisiaj na wybiegu Trema zaliczy salon piękności.
W każdym razie mam nadzieję, ze piękności
W każdym razie mam nadzieję, ze piękności
Zostałam porwana...
Chciałam skoczyć i uciec, ale chyba jednak tu za wysoko...
Myślicie, że dam radę?
Nie, to jednak kompletnie bez sensu. Posiedzę tutaj i poczekam, aż się Dużej znudzi. Albo ją obsikam.
Ostatnio te porwania robią się podejrzanie opłacalne.
Sami zobaczcie. Jestem tylko ja i ogórek.
No i Duża. Ale kto by na nią zwracał uwagę.
Ja jestem ponad to.
Ale mogłabyś jednak się tak nie gapić. To niegrzeczne.
- martuś
- Kontakt:
Cudowne królewny
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Wesołych świąt życzą Cookie, Rubin, Zeus, Onyks i Anubis! I ja
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci