Szlachetna Paczka po raz ósmy! RODZINA WYBRANA !!!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka po raz ósmy! RODZINA WYBRANA !!!
wiadomo że jak jest dwoje dzieci w domu to jak jedno dostaje piórnik to drugie tez by chciało
Jaki rozmiar pościeli?
Dobra wiem, 200x220, ok komplet ode mnie dla Pani, niestety dziecięcej nie mam jak, ale coś pomyślę.
Edit: Kurczę bo widzę że ktoś już organizuje pościel, to może przydadzą się Pani Agnieszce 2 komplety?
Dobra wiem, 200x220, ok komplet ode mnie dla Pani, niestety dziecięcej nie mam jak, ale coś pomyślę.
Edit: Kurczę bo widzę że ktoś już organizuje pościel, to może przydadzą się Pani Agnieszce 2 komplety?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 21:57 przez Olek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam dwójki dzieci w domu Zapytaj o Star Wars albo inne motywy, proszę!pucka69 pisze:wiadomo że jak jest dwoje dzieci w domu to jak jedno dostaje piórnik to drugie tez by chciało
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Poza żywnością i chemią gospodarczą, kupimy: pościel, kołdrę, buty dla Zuzi (zimowe? czy przejściówki?), coś z ubrań dla dzieci. Postaram się do końca tygodnia zrobić dokładniejszą listę. I oczywiście coś dla psa.
Czy ta pościel dla dzieci ma być w jakieś szczególne motywy?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 22:53 przez Halina61, łącznie zmieniany 2 razy.
Na pewno pościel 90 cm? To ekstremalnie mało jak na szerokość kołdry. Nie 140?
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Mam dwóch synów - prawie 7 latka i 13 latka, więc pozwolę sobie wtrącić 3 grosze co do gustów dzisiejszych dzieciaków... Dla 12-latka nie są ważne konkretne motywy, ale marka... smutne to, ale prawdziwe! Najlepiej, aby ubrania, plecak czy inne gadżety były "firmowe" ... Niestety, takie głupie czasy nastały, a młodzież rozkapryszona się zrobiła ( niezależnie od stanu faktycznego portfela ekonomicznego rodziny ). Adidas, puma, nike, wrangler - obojętnie czy na plecaku czy na skarpetkach( ) jak rodziców nie stać, to dziecko ma pretensje, bo przecież wszyscy "to", czyli "metkę" mają!sempreverde pisze:
Piórniki dla obojga jak rozumiem? Dla Zuzi mam już pomysł na motyw, proszę spytaj czy Jacek lubi jakieś konkretne motywy? Może Star Wars?
Może więc ograniczyć się, w przypadku do Jacka, co do ilości rzeczy, ale jednak skupić się na modzie, czyli na rzeczach firmowych. Motyw Star Wars jest miły dla mojego 7 syna, a dla 13 letniego już jest obciachem ( w tym wieku dzieci uważają się za dorosłe, a naśladując rówieśników marzą o "firmówkach" ).
- pucka69
- Kontakt:
No jasne że tak! Przecież musi mieć zapas jak się ta nr 1 ubrudziOlek pisze:Jaki rozmiar pościeli?
- pucka69
- Kontakt:
Sempre - cytuję z 1 postu dot. potrzeb Rodziny:
Ale ok, jutro poproszę o doprecyzowanie "czy na pewno" i czy druga dziecięca też tyle.
To wg Ciebie jaka szerokość pościeli będzie na tę nowokupiona kołdrę pasowała? Tak na logikę biorąc?Inne: Kołdra- 200x90
Ale ok, jutro poproszę o doprecyzowanie "czy na pewno" i czy druga dziecięca też tyle.
- pucka69
- Kontakt:
Pytałam o buty dla Zuzi, pani dostała ostatnio, kurtkę mała tez ma.Halina61 pisze:Poza żywnością i chemią gospodarczą, kupimy: pościel, kołdrę, buty dla Zuzi (zimowe? czy przejściówki?), coś z ubrań dla dzieci. Postaram się do końca tygodnia zrobić dokładniejszą listę. I oczywiście coś dla psa.
Pościel dla dzieci w motywy dziecięce. Dla Jacka coś poważniejszego. On uwielbia czytać książki, komputer, internet - średnio. Pomaga w szkolnej bibliotece
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Na razie na 100% jest:
1/ dla Zuzi- spodnie, leginsy, rajstopki x2, sukienka,
2/ kołdra (200x90)
3/ posciel dla dzieci (200x90)
Czyli buty dla Zuzi nie są potrzebne?
1/ dla Zuzi- spodnie, leginsy, rajstopki x2, sukienka,
2/ kołdra (200x90)
3/ posciel dla dzieci (200x90)
Czyli buty dla Zuzi nie są potrzebne?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 22:59 przez Halina61, łącznie zmieniany 3 razy.