Re: Twister, kosmate tornado, ma żonę! Rez. [Warszawa]
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Twister, kosmate tornado - wstrzymany [Bielsko-Biała]
Ale piękne stado!!!!!
Twisterowi po zabiegu długo utrzymywała się opuchlizna. Dziś wybraliśmy się na wizytę do pani doktor, która właśnie wróciła z urlopu i niestety potwierdziły się moje złe przypuszczenia - chłopak dorobił się ropnia 
Jutro jesteśmy umówieni na oczyszczanie (niestety, nie było możliwe wykonanie zabiegu na poczekaniu).
Poza tym świniak ma się świetnie - jest radosny, żywotny i wiecznie głodny. Nie odczuwa bólu.
W weekend postaram się w kocu cyknąć mu jakieś fotki

Jutro jesteśmy umówieni na oczyszczanie (niestety, nie było możliwe wykonanie zabiegu na poczekaniu).
Poza tym świniak ma się świetnie - jest radosny, żywotny i wiecznie głodny. Nie odczuwa bólu.
W weekend postaram się w kocu cyknąć mu jakieś fotki

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ojj.. trzymamy kciuki by się szybko tego ropnia pozbył 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

We wtorek ropień został wyczyszczony, do wczoraj chodziliśmy przepłukiwać ranę i wstrzykiwać antybiotyk w biedne ciałko. Obecnie ranka wygląda już dobrze, pani doktor poleciła tak ją zostawić. Mam nadzieję, że ropień nie wróci 
Świniak w świetnej formie, już niedługo, za niespełna dwa tygodnie, będzie gotów do adopcji

Świniak w świetnej formie, już niedługo, za niespełna dwa tygodnie, będzie gotów do adopcji

Re: Twister, kosmate tornado, szuka żony! Wolny [Bielsko-Bia
Nikt się chłopakiem nie interesuje? 
Ropień wyleczony, okres kwarantanny już się zakończył, Twister może już zamieszkać z samiczką

Ropień wyleczony, okres kwarantanny już się zakończył, Twister może już zamieszkać z samiczką

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Twister, kosmate tornado, szuka żony! Wolny [Bielsko-B]
O piękny twister bez jaj!! Wiem że łączenie u Eli było trudne, jak on się zachowuje przy samiczce? Powiększam klatkę i miejsce będzie, ale muszę pokonać definitywne nie ze strony rodziców 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Nie mam pojęcia, jak reaguje na samiczki - kiedy połączyłam go ze swoją piątką na czas zdjęć (fotka kilka postów wyżej) - interesował go tylko koperek, a siedzieli razem 15 minut 

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Twister od wczoraj u mnie. Ponieważ go przywiozłam późno w nocy, to go wrzuciłam do Gypsy i poszłam spać. Rano słyszałam ćwierkanie, więc nie wiem czy to on czy Kaktus, który z nim przyjechał. Twister wspina się na kratki w oczekiwaniu na trawę i widać, że dobrze się czuje w towarzystwie Gypsy. Nie wiem co ona na to, że wprowadził jej się lokator do 120-tki 

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Super, że już razem
Twister to bardzo kontaktowa świnka - kiedy wspina się na pręty, lubi drapanie pod bródką 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Twister, kosmate tornado, szuka żony! Wolny [Warszawa]
Oooo siedzi razem z Gypsy
Jak się zgadzają to będą razem do adopcji.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM