Uroczy Ciapek znalazł swojego przewodnika

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

niaska

Re: Uroczy Ciapek szuka swojego przewodnika – Bydgoszcz

Post autor: niaska »

Dziękujemy za wsparcie i życzenia :buzki: :świnka1:
niaska

Re: Uroczy Ciapek znalazł swojego przewodnika

Post autor: niaska »

Dzień dobry!!!

Trochę mnie tu nie było... Różne mniej lub bardziej ważne obowiązki sprawiły, że przestałam tu regularnie zaglądać... :roll:

Tak to jest - kiedy wracam do domu, chcę jak najwięcej czasu spędzić z rodziną (w której skład od dawna weszły prosiaczki), a nie siedzieć wgapiona w ekran komputera... Dużo bardziej cenię sobie dobry film lub książkę z prosiakiem na kolanach niż surfowanie godzinami po Facebooku czy forum :buzki:

Sporo się u nas wydarzyło - od dawien dawna Ciapuś ma koleżankę (wysterylizowaną rzecz jasna) - panienkę Spotti.
Jestem z niego codziennie dumna i z radością patrzę na te dwa zakochane w sobie gołąbeczki! jak to w każdym związku - zdarzają im się sprzeczki, ale po głośniejszej wymianie zdań, zawsze wracają do tego samego schematu, czyli Spotka jest Cipakowi przewodnikiem. To bardzo urocze... :love:
To prawda, że często wyrywa mu coś z pyszczka, bo wiadomo, że warzywo Ciapka jest 10000 razy lepsze od tego jej... :lol: ale jeszcze nigdy jedno nie było na to drugie obrażone.

Stan zdrowia jednego i drugiego prosiaczka jest monitorowany i - na razie (oby tak zostało...) - wszystko w porządku.
Po prostu spokojnie sobie żyjemy i cieszymy się każdym dniem.
Od czasu adopcji Ciapka, kiedy był w lichej kondycji ze względu na choroby, udało mi się go "podtuczyć" i muszę przyznać, że jestem z siebie bardzo zadowolona; Ciapuś to naprawdę przystojny, dostojny prosiaczek!
Niedługo podeślę tu linki do zdjęć moich słodkich łobuzów.

A tymczasem, WESOŁYCH ŚWIĄT! :prezent:
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Re: Uroczy Ciapek znalazł swojego przewodnika

Post autor: Kanja »

Co u Ciapka?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”