Kalendarze 2016!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Kalendarze 2016!
odpowiedzi na kilka pytań pojawiających się w wątku:
- kalendarz ma format A3
- wszystkie świniaki na zdjęciach będą podpisane imionami
- małe kalendarzyki listkowe w drugim rzucie do drukarni planowane są ze zdjęciami konkursowymi
- w tym roku, wyjątkowo inaczej niż zwykle, w kalendarzu jest bardzo dużo zdjęć, żeby jak najwięcej z Was mogło cieszyć się swoimi pysiakami - niestety - wszystkich zdjęć nie jesteśmy w stanie wykorzystać w kalendarzu, bo byłyby tak malutkie, że pewnie i tak nie bylibyście zadowoleni
Ale... zawsze zostaje nam okładeczka
- kalendarz ma format A3
- wszystkie świniaki na zdjęciach będą podpisane imionami
- małe kalendarzyki listkowe w drugim rzucie do drukarni planowane są ze zdjęciami konkursowymi
- w tym roku, wyjątkowo inaczej niż zwykle, w kalendarzu jest bardzo dużo zdjęć, żeby jak najwięcej z Was mogło cieszyć się swoimi pysiakami - niestety - wszystkich zdjęć nie jesteśmy w stanie wykorzystać w kalendarzu, bo byłyby tak malutkie, że pewnie i tak nie bylibyście zadowoleni
Ale... zawsze zostaje nam okładeczka
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
A3? Czyli dwa razy większy niż był?
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
A skoro brakuje pieniążków na druk to ja też zamówię na początek przynajmniej jeden kalendarz, opłacę jutro.
Piju, te fotki ,które się nie ukazały są rzeczywiście piękne! Z kotem super, a to drugie to jak fotografia mojego Icka - nigdy nieustawiony ,zawsze w ruchu,fajne.Szkoda,że nie dostały się do kalendarza,ale i tak są super!
Piju, te fotki ,które się nie ukazały są rzeczywiście piękne! Z kotem super, a to drugie to jak fotografia mojego Icka - nigdy nieustawiony ,zawsze w ruchu,fajne.Szkoda,że nie dostały się do kalendarza,ale i tak są super!
DziękujeBeatrice pisze:A skoro brakuje pieniążków na druk to ja też zamówię na początek przynajmniej jeden kalendarz, opłacę jutro.
- AniaOWCA
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Po długim procesie tentegowania w głowie zdecydowaliśmy się z mężem na 5 kalendarzy Kasiorka oczywiście przelana.
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Serio?
Nikt się nie zgłosił do rozprowadzania kalendarzy w Krakowie. No to mogę ja, jeśli będą chętni na odbiór osobisty w KRK, bo tak to nie wiem czy jest sens je wysyłać przez księgarnię Pucki :/
Nikt się nie zgłosił do rozprowadzania kalendarzy w Krakowie. No to mogę ja, jeśli będą chętni na odbiór osobisty w KRK, bo tak to nie wiem czy jest sens je wysyłać przez księgarnię Pucki :/
Wydawało mi się, że było uzgodnione, że będę rozprowadzać kalendarze w Krakowie, ale może mi się wydawało - mogę część mieć w pracy, cześć w domu, już teraz zachęcam znajomych, żeby kupili, więc zobaczę ile na pewno zejdzie