Moderator: pastuszek
Sama zobaczysz jak będzie i zdecydujesz. Jak prosiaki będą chować się po kątach nie będziesz długo się zastanawiać.AnitaEwelina pisze:Kurcze a ja kupiłam taki duży domek, żeby się obie laseczki mogły do niego schować ale już wiem, że nie dostaną go od razu. Może jak już rzeczywiście zżyją się z nami... Pochwalę się wam, że moja mama uczyniła nam dużą przysługę i pojechała odwiedzić siostrę w okolicach DT naszych świnek...Przywiezie je nam najprawdopodobniej w poniedziałek.
Dzieci szczęśliwe i ja też
Takie już są te nasze świnie. Wszystkie kryjówki mile widziane. Moje bestie odkryły ostatnio, że jak na wybiegu lekko łebkiem odchylą ogrodzenie to można wejść pod meble - a tam jest fajnie duża nie widzi, musi po nas nurkować, a i jeszcze jakieś sianko co wypadło z pasnika się znajdzie.katiusha pisze:Piękne i koloroweTakże szybko zrezygnowałam z domków na rzecz sofek i hamaczków . Nina z Polą także na początku okupowały domek, jak zaczarowane
Modne czy nie modne - nie wiem. Prośkom pasuje o ile uda im się tam wleźćKropcia pisze:Olać modę, grunt żeby było praktycznie
Ciekawe, czym pachniały....Chmurek pisze: Dzisiaj jak luby sprzątał klatkę prośki były bardziej zainteresowane obwąchiwaniem jego skarpetki niż chowaniem się po kątach