Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Abba i April w nowym domu :)

Post autor: katiusha »

Piękne i kolorowe :love: Także szybko zrezygnowałam z domków na rzecz sofek i hamaczków . Nina z Polą także na początku okupowały domek, jak zaczarowane :idontknow:
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

AnitaEwelina pisze:Kurcze a ja kupiłam taki duży domek, żeby się obie laseczki mogły do niego schować ale już wiem, że nie dostaną go od razu. Może jak już rzeczywiście zżyją się z nami... Pochwalę się wam, że moja mama uczyniła nam dużą przysługę i pojechała odwiedzić siostrę w okolicach DT naszych świnek... :jupi: Przywiezie je nam najprawdopodobniej w poniedziałek.
Dzieci szczęśliwe i ja też :)
Sama zobaczysz jak będzie i zdecydujesz. Jak prosiaki będą chować się po kątach nie będziesz długo się zastanawiać.

Jak prośki przyjadą pochwal się nimi koniecznie!
katiusha pisze:Piękne i kolorowe :love: Także szybko zrezygnowałam z domków na rzecz sofek i hamaczków . Nina z Polą także na początku okupowały domek, jak zaczarowane
Takie już są te nasze świnie. Wszystkie kryjówki mile widziane. Moje bestie odkryły ostatnio, że jak na wybiegu lekko łebkiem odchylą ogrodzenie to można wejść pod meble - a tam jest fajnie duża nie widzi, musi po nas nurkować, a i jeszcze jakieś sianko co wypadło z pasnika się znajdzie.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Jak dobrze, że mam meble do podłogi - choć ostatnio chyba takie nie modne :lol:
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Olać modę, grunt żeby było praktycznie :)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Chmurek
Kontakt:

Kropcia pisze:Olać modę, grunt żeby było praktycznie :)
Modne czy nie modne - nie wiem. Prośkom pasuje o ile uda im się tam wleźć :twisted: co ja skutecznie uniemożliwiam.

U mnie chyba znowu rujka się zaczyna. Dziewczyny terkoczą na siebie i mam gonitwę po klatce.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Chwalę się Bezą i Kremówką :)
To jest wczorajszy późnopopołudniowy posiłek - Dziewczyny nie przepadają za jabłuszkiem ;)

Obrazek

Oczywiście domek musiałam wystawić i jak na wybiegu jest w zasięgu ich wzroku to chowają się do niego i nawet noska nie wystawiają.
Chmurek
Kontakt:

Aaaaaa! Cudne prośki! Dziękuje za fotkę;)

U mnie z jabłuszkiem jest różnie raz chrupią chętnie innym razem kręcą nosem. Może zależy od odmiany :think:

Czyli z domkiem jest podobnie jak u mnie. Ale zobaczysz oswoją się :) Wszystko z czasem. Dzisiaj jak luby sprzątał klatkę prośki były bardziej zainteresowane obwąchiwaniem jego skarpetki niż chowaniem się po kątach :P
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

No mamy małe postępy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Nosków im nie pourywał zapach skarpetek? :D :laugh:
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Chmurek pisze: Dzisiaj jak luby sprzątał klatkę prośki były bardziej zainteresowane obwąchiwaniem jego skarpetki niż chowaniem się po kątach :P
Ciekawe, czym pachniały.... :nie_powiem:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”