PIPI i LOTKA już w DS :-)
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Znowu bezdomne PIPI i LOTKA :( Warszawa REZERWACJA
Mam pewny transport 1 września do Krakowa, ale wołałabym z niego nie korzystać, bo państwo mają dużo bagaży, a dziewczyny tez powinny być w sporym pudle. Gdyby się coś wcześniej trafiło - będziemy szczęśliwi. jeśli nie - szykujcie się na 1.09 w Krakowie - prawdopodobnie jakoś w środku dnia, na Dworcu Głównym, jechałyby z osobami, które zaraz potem jadą na Balice i dalej w świat.
Jeśli nie znajdzie się wcześniej transport to 1.09 kuzynka (trusia) odbierze je na przystanku i dowiezie mi je do Nowego Targu. I dziewczyny będą już w domu
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
ok. Ależ to są fajne kobitki z charakterem Tylko strasznie żarte...
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Dziękuję Ci Boże, że to dziewczynki i że już zarezerwowane
Porcellko czemu ? czego mamy się spodziewać ?:)porcella pisze: Tylko strasznie żarte...
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Wiaderek karmy i skrzynek warzywtrusia pisze:Porcellko czemu ? czego mamy się spodziewać ?:)porcella pisze: Tylko strasznie żarte...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No bo tak. Uroczo staja na dwóch łapkach i proszą o jedzonko. Są za grube - na pewno!- a odmówić takim słodkim maleństwom i nie podsuwac im smakołyków jest trudno... Na szczęście bardzo lubią też suszone zioła, a to niskokaloryczne, więc jeśli macie mozliwość - suszcie własne: babkę, mniszek, pokrzywa słabiej idzie. Rumianki, nagietki, skrzypu trochę, krwawnik! Skończyła mi sie karma light, teraz daję mieszankę CC, CN i ziółek - z przewagą tych ostatnich. Na szczęście jedzą też chętnie siano. To mialam na myśli, że trudno odchudzic świnki, szczególnie takie wdzięczne...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pipi - 1222
Lotka - 1550
Siadłam i się wstydzę. One maja nieprawdopodobne zdolności do tycia! Domku - sieczka, warzywa, zero granulatu
Edit! Tak sie przejęłam, że aż się pmyliłam. Lotka 1150!
Lotka - 1550
Siadłam i się wstydzę. One maja nieprawdopodobne zdolności do tycia! Domku - sieczka, warzywa, zero granulatu
Edit! Tak sie przejęłam, że aż się pmyliłam. Lotka 1150!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Lotka 1550 Ja myślałam, że moja Nala jest gruba z wagą 1300g ale Lotka ją przebiła Oj panienki dietka was czeka
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie, pomyłka!!! To mialo być 1150! Pucka je zwazyła u siebie i waga mniej więcej podobna, różnica 20-50g.
Transport 1 września umówiony, tylko jeszcze nie znamy godziny, ale chyba jakoś w połowie dnia. Koniecznie odbiór na dworcu Głównym!
Transport 1 września umówiony, tylko jeszcze nie znamy godziny, ale chyba jakoś w połowie dnia. Koniecznie odbiór na dworcu Głównym!