może gdyby to 3 braci było to i jeden domek by się dla nich znalazł...
Lubię... a to dziewczynki inaczej się zachowują od chłopców? Spokojniejsze, mądrzejsze, piękniejsze hahahahah.
Mam w domu w sumie już 4 chłopaków ( 2 ludzkich i 2 świńskich) i wszyscy zgodnie rozrabiają
Jeejuś! rezerwacja [W-w]
Moderator: silje
Re: Niezły Dżinks, ale Zonk i Jeejuś! No taka sytuacja... [W
ja tobym nawet dwie takie piękne chrumchrumki przygarnęła
żeby była dziewczynka, żeby była dziewczynka choć jedna
żeby była dziewczynka, żeby była dziewczynka choć jedna
Nie, no nie odbierajmy dziewczynkom prawa do rozrabiania, głupkowania i hałasowania - ja w każdym razie sobie odebrać nie dam Chodzi o to, że skończywszy 20 dni już próbują ujeżdżać matkę i siostrę
pokazują swoją miłość :laugh:albo mają TAKIE WIELKIE potrzebylubię pisze:Nie, no nie odbierajmy dziewczynkom prawa do rozrabiania, głupkowania i hałasowania - ja w każdym razie sobie odebrać nie dam Chodzi o to, że skończywszy 20 dni już próbują ujeżdżać matkę i siostrę
jak malutkie chrumchrumki się mają ?
Re: Niezły Dżinks, ale Zonk i Jeejuś! Turbokulki męskie;)[W-
Wetownie potwierdzone - sami faceci. Lilith - gratulujemy
Wszystkie maja nie tylko siusiaki, ale i grzyba i, zapewne, świerzba. Leczymy się na jedno i drugie oraz immunostymulujemy.
Wszystkie maja nie tylko siusiaki, ale i grzyba i, zapewne, świerzba. Leczymy się na jedno i drugie oraz immunostymulujemy.
haha czyli Lilith dostanie wór bobów a my też się możemy dorzucić do prezentu?
Imiona nadałaś im poprawnie...czułaś nosem chłopaków chyba.
No to maluszki...leczyć się i pielęgnować...domki już na pewno gdzieś na Was czekają.
Imiona nadałaś im poprawnie...czułaś nosem chłopaków chyba.
No to maluszki...leczyć się i pielęgnować...domki już na pewno gdzieś na Was czekają.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Koni dziękuję ale bobów ci u mnie dostatek
I teraz będę chorować na Jeejusia Ale rozsądek musi być! Naprawdę wolałam się mylić wyjątkowo w tej sytuacji
I teraz będę chorować na Jeejusia Ale rozsądek musi być! Naprawdę wolałam się mylić wyjątkowo w tej sytuacji
Lilith, Ty masz wyczucie - akurat Jeejuś! jest najlepszy numer z nich wszystkich - drze się najgłośniej, kica najwięcej i chronicznie zaczepia wszystkich wokół . Teraz chłopaki równo spłoszeni, bo ich oddzieliłam od mamy, ale jutro pewnie znowu zacznie rozrabianie.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hahaha
No bo łobuzy do mnie ciągną a ja do nich taka karma, co poradzisz?
Ale to nic mój labo-agut Wiewiórek też ponoć był rozrabiak straszny a u mnie coś słodki, spokojny i kochany, a co najważniejsze uważa Geronimo za guru i nawet mu do głowy nie wpadło mu podskakiwać a u Porcelli darł się na wszystkich..
Narazie męża mecze i już mięknie.. Ja tak myślę, że do 6 świń to jeszcze w normie, ale nie wiem czy się nie oszukuję
No bo łobuzy do mnie ciągną a ja do nich taka karma, co poradzisz?
Ale to nic mój labo-agut Wiewiórek też ponoć był rozrabiak straszny a u mnie coś słodki, spokojny i kochany, a co najważniejsze uważa Geronimo za guru i nawet mu do głowy nie wpadło mu podskakiwać a u Porcelli darł się na wszystkich..
Narazie męża mecze i już mięknie.. Ja tak myślę, że do 6 świń to jeszcze w normie, ale nie wiem czy się nie oszukuję