Frania i jej córeczka Hania- zamieszkały w Płocku:)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
ginx_87

Re: Frania [Sztum]- do adopcji po macierzyńskim

Post autor: ginx_87 »

Ludzie kochani zakochujcie się we Frani i w maleństwach
Są cudne mi niestety nie udało się przygarnąć Frani z córcią mam za małą klatke :( a większej nie jestem w stanie zapewnić trzem świnkom (mam już swoją Zoe)
trzymam kciuki za rodzinkę :fingerscrossed:
doriiis

Post autor: doriiis »

Ha,czyli mogę męża molestować:)mam klatkę 100 cm z opcją wstawienia półki,tak jak mieszkał Myszor i Pumba adoptowany od Stowarzyszenia:) to mogę męża namawiac?tylko czy ewentualnie znalazłby się jakiś transport bliżej Płocka?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

ginx_87- no niestety.. setka jest naprawdę za ciasna dla trzech świnek.. Szkoda mi bardzo, bo z tego, co napisałaś, będziesz świetnym domkiem dla jakiejś prosinki w potrzebie. Ale musi być jedna, a Frania jest w pakiecie z córką. Powodzenia! Ja już wiem, którą masz na oku ;)

doriiis- możesz- próbuj :)
Z transportem do Płocka już raz miałam wielki problem, ale może tym razem by się udało.
Do Warszawy pewnie byłoby łatwiej.
A WPA miałaś?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
ginx_87

Post autor: ginx_87 »

doriiis trzymam za nas :fingerscrossed: aby w krótkim czasie moje upatrzonko i Frania z maleństwami znalazły dobre domki (u nas) :D
koni

Post autor: koni »

Silje, a może tak przy okazji transportu chłopaków do Warszawy...może doriiis (jeśli będzie zdecydowana) odbierze dziewczyny tutaj....czy to za dużo dla świnek?

eee...chociaż to tylko ok 150km więcej w obie strony, a dojazd autostradą do Ciebie lepszy niż do Warszawy...
doriiis

WPA nie mialam,ale można z Shoti porozmawiać,od Niej braliśmy Burżuja.mieliśmy spotkanie przedadopcyjne w Łodzi.a jeśli to niewystarczy to oczywiście poczekamy na wizytę. Tylko z tego,co patrzyłam najbliżej ktoś z Warszawy może ją u nas przeprowadzić.Mąż już się łamie:) wczoraj oglądaliśmy półki w sklepie na półeczkę,nie protestował. A z Warszawy bliżej,żeby je zabrać :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Będzie decyzja konkretna, to będziemy myśleć.
Na razie przypominam, że Franiutka jest na macierzyńskim, który kończy się po 20-tym, oraz jak maluchy osiągną 300g (a są na dobrej drodze, nienażartki :) ).
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
doriiis

wrzuć jakieś nowe fotki maluszków i mamusi, może jak pokażę mężowi to szybciej się zgodzi. chociaż już zgoda blisko :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Za jakiś czas wstawię. Te na stronie 4 są zupełnie aktualne :)
Na razie nawet nie mam kiedy nowych zrobić.
doriiis

Hahahaha:) Mąż się zgodził:) zapytał kiedy dziewczyny będą do zabrania:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”