Bezylek wraz z Fasolką i Groszkiem dziękują cioci Grenouille za piękny prezencik gwiazdkowy - paśnik!
Bezyl czyli piękny proś specjalnej troski [Warszawa]
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bezyl - przystojniak z charakterkiem [Warszawa] WOLNY!
Bardzo bardzo Pięknu Prosiałek- zachwycamy się razem z moim Lubym
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Co tam nowego u chłopaka? Kolejka chętnych?
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Wlasnie, jak sie ma moje marzenie?
- martu.ha
- Kontakt:
Bezylek ma się bardzo dobrze, właśnie czeka go kolejna kąpiel, bo pupę sobie obsikał i brodę oburaczył
ostatnio upodobał sobie miejscówkę między lodówką a śmietnikiem i zostawia tam zatrważające ilości bobków.
zawsze, kiedy mu sprzątam bardzo mi pomaga i wpycha się do klatki, którą właśnie próbuję opróżnić
Kolejki nie ma, tym razem stawiam poprzeczkę bardzo wysoko, bo to nie jest świnka, której wystarczy rzucić żarcie i raz na tydzień sprzątnąć. Nowy domek musi być idealny, obiecałam to też byłej właścicielce.
pour, to kiedy będziesz w Polsce?
ostatnio upodobał sobie miejscówkę między lodówką a śmietnikiem i zostawia tam zatrważające ilości bobków.
zawsze, kiedy mu sprzątam bardzo mi pomaga i wpycha się do klatki, którą właśnie próbuję opróżnić
Kolejki nie ma, tym razem stawiam poprzeczkę bardzo wysoko, bo to nie jest świnka, której wystarczy rzucić żarcie i raz na tydzień sprzątnąć. Nowy domek musi być idealny, obiecałam to też byłej właścicielce.
pour, to kiedy będziesz w Polsce?
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Tego nawet wszechwiedzący nie wiedzą
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
- martu.ha
- Kontakt:
Ech ten Bezyl! W zasadzie cisza. Ogoliłam go, pucka widziała. No nie daję teraz rady go myć co drugi dzień, mimo, że lubię to robić (on nie lubi żeby nie było wątpliwości). Może wygląda jak trochę dziwna krótkowłosa rozetka, ale do higieny +100. Odrośnie. Wstawię zdjęcie przy okazji.
Chyba nawracają jego problemy neurologiczne, gdyż ma coraz częstsze incydenty kręcenia się w kółko wokół jakiegoś przedmiotu. Więc też się z nim do weta wybieram, chociaż wątpię, że coś wskóramy. Ewentualnie powtórzyć kurację z nivalinu.
Pozatym bobczy mi po kątach, zamienili się klatkami z Fasolką sami z własnej woli (w zasadzie klatki mają cały czas otwarte oboje). Chociaż spędzają też dużo czasu razem, Fasolka bardzo go kocha i ciągle za nim lata. Apetyt dopisuje, pić dalej nie chce. Także no - tak sobie jako tako
Chyba nawracają jego problemy neurologiczne, gdyż ma coraz częstsze incydenty kręcenia się w kółko wokół jakiegoś przedmiotu. Więc też się z nim do weta wybieram, chociaż wątpię, że coś wskóramy. Ewentualnie powtórzyć kurację z nivalinu.
Pozatym bobczy mi po kątach, zamienili się klatkami z Fasolką sami z własnej woli (w zasadzie klatki mają cały czas otwarte oboje). Chociaż spędzają też dużo czasu razem, Fasolka bardzo go kocha i ciągle za nim lata. Apetyt dopisuje, pić dalej nie chce. Także no - tak sobie jako tako
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A widoku na domek brak?
Jaki jest stan zdrowia Bezyla?