✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Wojownicze prośki Tasman i Geronimo ✰nowa foto sesja✰
Ja (jak jeszcze używałam dry bedów ) wykładałam jedną część (70cm) klatki dry bedem i tam była "sypialnia" a w drugiej części (50cm) - jadalni - miały matę łazienkową w związku z czym było w miarę czysto (dopóki dry bedy się nie zepsuły i świnie pływały we własnych sikach ).
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Wojownicze prośki Tasman i Geronimo ✰nowa foto sesja✰
No właśnie i nad podobnym rozwiązaniem się zastanawiam, ale pewnie i tak wszystko wyjdzie w praniu
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰ i sterta sianka
aaale sianka!
jak będzie więcej zwierzaczka, będzie więcej jego miłości dla Ciebie no a Ty będziesz miała więcej do miziania i kochania
jak będzie więcej zwierzaczka, będzie więcej jego miłości dla Ciebie no a Ty będziesz miała więcej do miziania i kochania
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
- Lilith88
- Kontakt:
Najchętniej to bym upasła Tasienka do 1.5kg takie moje marzenie świńskie a ma predyspozycje żeby być wielką świnką wiec zobaczymy. Geronimo jest mniejszy, mniej je, często zostawia na później często musze wyrzucić niedojedzone resztki, po Tasmanie nie ma nic wciąga wszystko jak odkurzacz.. Geruś też więcej biega i ma taka "sportowa sylwetkę" dosłownie widac jak rysują mu się mięśnie Fajowe są oba a każdy zupełnie inny i to pod każdym względem
U mnie to samo jest u chłopaków... Ori odkurzacz i Speedy niejadek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wiedziałam, że już to czytałam, najwidoczniej nie odezwałam się, że was podglądam i przeczytałam dziś wątek drugi raz
Geronimo jest świetny! Piękna świnka! Szkoda, że tak bojowo nastawieni do siebie
Geronimo jest świetny! Piękna świnka! Szkoda, że tak bojowo nastawieni do siebie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Lilith88
- Kontakt:
To zapraszamy częściej no niestety Tasiek nie robił mu dużej krzywdy ale maltretował co chwile i się okazało w końcu że Gerry ma swoje zdanie i nie da sobą rządzić.. A przynajmniej nie tak. Geruś wczesniej się próbował tulić i szukał wsparcia w Taśku więc chyba nie jest dominantem poprostu szuka przyjaciela a nie władcy tyrana I mam nadzieje że Węgielek będzie dla niego oparciem Tasman jest lepszym towarzyszem człowieka, rezolutny i szukający kontaktu ale z świnkowym towarzystwem dla niego może być ciężko choc mam nadzieje że i jemu znajdę kolegę albo że złagodnieje z czasem i uda się go pogodzić z Gerrym i dołączyć do niego i Węgielka takie moje marzenie oczywiscie
Mesycz od mojej Kornelki "achhhhhhhhh... ale ciachoo... pańcia... chyba się zalofkałam"
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
przesylam buziole od dziewczyn
i dziekuje za buziole od chlopcow
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
- Lilith88
- Kontakt:
Hahaha Tasman jako samiec alfa juz ochoczo kreci kuperkiemBibelotka pisze:Mesycz od mojej Kornelki "achhhhhhhhh... ale ciachoo... pańcia... chyba się zalofkałam"
I my dziękujemyllenka pisze:przesylam buziole od dziewczyn