☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
tuttifrutti

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: tuttifrutti »

oj... królestwo niesamowite! Pełnia szczęścia u nich też pewnie jest :love:
Farizah

Post autor: Farizah »

Ale super! i ile zabawek mają.
Będę się inspirować w urządzaniu moim potworom klatki :P
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Super klatka :)
Tylko czy aby na pewno dziewczyny nie dokopią się do żwirku silikonowego i nie skonsumują go? Bo opinie o nim są różne. Ja bym nie ryzykowała.
Poza tym ekstra- sama bym se chętnie na takim dry bedzie teraz poleżała :) .
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
katiusha

Post autor: katiusha »

Witajcie Kochani :buzki:
Dziękujemy za odwiedzinki! Strasznie nas cieszy Wasza obecność.

Po pierwsze: Najlepszego, spełnienia marzeń świńskich i ludzkich
czyli Wesołych Świąt!!!
Obrazek

Duża sprezentowała nam nowy drybedzik w kolorze choinki i fototapetę z trawą :mrgreen:
Nabiedziła się też przez pół dnia z igłą i nitką ( a szwaczka z niej...ekhmmm...licha..) i usztywniła nam domki - teraz są stabilne i bardziej miękkie pod pupkami. Poświęcone zostały kremowe polarowe spodnie Dużej i trochę gąbki tapicerskiej do wszycia między polarki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pierwszy dzień świąt... Porażone ofertą programową telewizji kablowej postanowiłyśmy obejrzeć z Dużą film na laptopie.
Trochę dziwny, ale jak Duża drapie po plecach to wszystko możemy z nią oglądać :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niedługo dotrą nowe domki - na zmianę i lampki nocne :prezent:

Buziołki!!!
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Wyciągnięte łapki :love: Fototapeta to bardzo dobry domysł, kiedyś nie mogło zabraknąć podobnych w (już nie) moim akwarium. Może chociaż na jakiś czas zrobię w przyszłości podobną moim prosiakom, chociaż aktualnie mają motyw świątecznego zamku :)
Widzę, że dziewczyny spędzają Święta bardzo wygodnie w wypasionej klatce i na kanapie, proszę je pozdrowić ulubionym przysmakiem :buzki:
Rozetka

Post autor: Rozetka »

Bardzo przytulnie u Twoich dziewczynek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Przeczytałam cały wątek i jestem pod wrażeniem! :jupi: Dziewczynki piękne, trafiły na rewelacyjny DS!
Bardzo podoba mi się ewolucja klatki, jak u każdego świnkomaniaka zmieniała się wiele razy i to na lepsze :like:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Moje kochane przytulaski, jak tu za nimi nie tęsknić.. Wytul je ode mnie koniecznie :buzki:

PS. Mówiłam już jak bardzo się cieszę, że do Was trafiły? :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Miałam się jeszcze zapytać gdzie kupiłaś ten odkurzacz? Bo to fajny i wygodny pomysł na sprzątanie.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

KiteeKatt - dziewczyny natychmiast zamieniają się w naleśniki jak się je głaszcze i zagadują bez opamiętania, więc wygody nie może im zabraknąć :102: A fototapetę muszę znacząco powiększyć, pewnie zrobię nową, bo właśnie zamówiłam materiały do nowego domostwa świńskiego.
Rozetko - staram się jak mogę w maksymalizacji przytulności.
Izuniu - wytulone i wygłaskane :love: A czy ja już mówiłam, że to szczęście, iż natrafiliśmy na Ciebie, bo nas Dziewczynami obdarowałaś?
Dzima - świnkomaniactwo eskaluje. Właśnie zamówiłam materiały na nową superklatę, własnoręcznie wykonaną. Trzymaj kciuki za powodzenie projektu budowlanego :fingerscrossed: A odkurzacz z All - używany znalazłam :mrgreen: Teraz ma być 120x80 i pięterko 40x80. Tyle mogę upchnąć w ich kącie pokojowym.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”