☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
oj... królestwo niesamowite! Pełnia szczęścia u nich też pewnie jest 

Ale super! i ile zabawek mają.
Będę się inspirować w urządzaniu moim potworom klatki
Będę się inspirować w urządzaniu moim potworom klatki

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Super klatka
Tylko czy aby na pewno dziewczyny nie dokopią się do żwirku silikonowego i nie skonsumują go? Bo opinie o nim są różne. Ja bym nie ryzykowała.
Poza tym ekstra- sama bym se chętnie na takim dry bedzie teraz poleżała
.

Tylko czy aby na pewno dziewczyny nie dokopią się do żwirku silikonowego i nie skonsumują go? Bo opinie o nim są różne. Ja bym nie ryzykowała.
Poza tym ekstra- sama bym se chętnie na takim dry bedzie teraz poleżała

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Witajcie Kochani
Dziękujemy za odwiedzinki! Strasznie nas cieszy Wasza obecność.
Po pierwsze: Najlepszego, spełnienia marzeń świńskich i ludzkich
czyli Wesołych Świąt!!!
Duża sprezentowała nam nowy drybedzik w kolorze choinki i fototapetę z trawą
Nabiedziła się też przez pół dnia z igłą i nitką ( a szwaczka z niej...ekhmmm...licha..) i usztywniła nam domki - teraz są stabilne i bardziej miękkie pod pupkami. Poświęcone zostały kremowe polarowe spodnie Dużej i trochę gąbki tapicerskiej do wszycia między polarki.

Pierwszy dzień świąt... Porażone ofertą programową telewizji kablowej postanowiłyśmy obejrzeć z Dużą film na laptopie.
Trochę dziwny, ale jak Duża drapie po plecach to wszystko możemy z nią oglądać

Niedługo dotrą nowe domki - na zmianę i lampki nocne
Buziołki!!!

Dziękujemy za odwiedzinki! Strasznie nas cieszy Wasza obecność.
Po pierwsze: Najlepszego, spełnienia marzeń świńskich i ludzkich
czyli Wesołych Świąt!!!

Duża sprezentowała nam nowy drybedzik w kolorze choinki i fototapetę z trawą

Nabiedziła się też przez pół dnia z igłą i nitką ( a szwaczka z niej...ekhmmm...licha..) i usztywniła nam domki - teraz są stabilne i bardziej miękkie pod pupkami. Poświęcone zostały kremowe polarowe spodnie Dużej i trochę gąbki tapicerskiej do wszycia między polarki.

Pierwszy dzień świąt... Porażone ofertą programową telewizji kablowej postanowiłyśmy obejrzeć z Dużą film na laptopie.
Trochę dziwny, ale jak Duża drapie po plecach to wszystko możemy z nią oglądać

Niedługo dotrą nowe domki - na zmianę i lampki nocne

Buziołki!!!
Wyciągnięte łapki
Fototapeta to bardzo dobry domysł, kiedyś nie mogło zabraknąć podobnych w (już nie) moim akwarium. Może chociaż na jakiś czas zrobię w przyszłości podobną moim prosiakom, chociaż aktualnie mają motyw świątecznego zamku 
Widzę, że dziewczyny spędzają Święta bardzo wygodnie w wypasionej klatce i na kanapie, proszę je pozdrowić ulubionym przysmakiem

Widzę, że dziewczyny spędzają Święta bardzo wygodnie w wypasionej klatce i na kanapie, proszę je pozdrowić ulubionym przysmakiem

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przeczytałam cały wątek i jestem pod wrażeniem!
Dziewczynki piękne, trafiły na rewelacyjny DS!
Bardzo podoba mi się ewolucja klatki, jak u każdego świnkomaniaka zmieniała się wiele razy i to na lepsze

Bardzo podoba mi się ewolucja klatki, jak u każdego świnkomaniaka zmieniała się wiele razy i to na lepsze

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Moje kochane przytulaski, jak tu za nimi nie tęsknić.. Wytul je ode mnie koniecznie
PS. Mówiłam już jak bardzo się cieszę, że do Was trafiły?

PS. Mówiłam już jak bardzo się cieszę, że do Was trafiły?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Miałam się jeszcze zapytać gdzie kupiłaś ten odkurzacz? Bo to fajny i wygodny pomysł na sprzątanie.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

KiteeKatt - dziewczyny natychmiast zamieniają się w naleśniki jak się je głaszcze i zagadują bez opamiętania, więc wygody nie może im zabraknąć
A fototapetę muszę znacząco powiększyć, pewnie zrobię nową, bo właśnie zamówiłam materiały do nowego domostwa świńskiego.
Rozetko - staram się jak mogę w maksymalizacji przytulności.
Izuniu - wytulone i wygłaskane
A czy ja już mówiłam, że to szczęście, iż natrafiliśmy na Ciebie, bo nas Dziewczynami obdarowałaś?
Dzima - świnkomaniactwo eskaluje. Właśnie zamówiłam materiały na nową superklatę, własnoręcznie wykonaną. Trzymaj kciuki za powodzenie projektu budowlanego
A odkurzacz z All - używany znalazłam
Teraz ma być 120x80 i pięterko 40x80. Tyle mogę upchnąć w ich kącie pokojowym.

Rozetko - staram się jak mogę w maksymalizacji przytulności.
Izuniu - wytulone i wygłaskane

Dzima - świnkomaniactwo eskaluje. Właśnie zamówiłam materiały na nową superklatę, własnoręcznie wykonaną. Trzymaj kciuki za powodzenie projektu budowlanego