Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gonzo(karpatkowy laborant) i Harvey
Szkoda, że słabej jakości ale gdyby ktoś chciał to jak najbardziej udostępniam 

Już kilka dni nie pisałam a miłość kwitnie
Odniosłam wrażenie, że Harvey wie o której mój luby(N) wraca z pracy...codziennie o 17 zaczyna piszczeć jak szalony bez powodu...słodziak z niego... o 6:30 jak wstaje N to Harvey robi raban bo chce marchewkę, jabłko lub ogórka...ja wtedy jeszcze śpię...a ten mały cwaniak wykorzystuje sytuację i jak ja wstaję o 7:30 to znów robi raban...no przecież on nic nie jadł... a Gonzo tylko czeka i później grzecznie pałaszuje co Harvey wywalczył
W ogóle to straszne z nich pieszczochy
uwielbiamy oglądać całą "rodziną" filmy albo uczyć się (ach ten mój kochany wrzesień). Oczywiście nie ma pieszczot bez obsikania kogoś, wtedy życie byłoby takie smutne...ale jak tak patrzę na te mordki to nie potrafię się złościć
Gonzo prawdopodobnie będzie miał na imię Mickey... ogólnie czasem przypomina mi szczurka Dumbo...ale na Dumbo nikt sie nie chce zgodzić..wszelkie inne imiona zostały uznane przez N za gejowskie...także chyba będzie Mickey
Dość gadania...dzisiejsze pieszczotki

Odniosłam wrażenie, że Harvey wie o której mój luby(N) wraca z pracy...codziennie o 17 zaczyna piszczeć jak szalony bez powodu...słodziak z niego... o 6:30 jak wstaje N to Harvey robi raban bo chce marchewkę, jabłko lub ogórka...ja wtedy jeszcze śpię...a ten mały cwaniak wykorzystuje sytuację i jak ja wstaję o 7:30 to znów robi raban...no przecież on nic nie jadł... a Gonzo tylko czeka i później grzecznie pałaszuje co Harvey wywalczył

Gonzo prawdopodobnie będzie miał na imię Mickey... ogólnie czasem przypomina mi szczurka Dumbo...ale na Dumbo nikt sie nie chce zgodzić..wszelkie inne imiona zostały uznane przez N za gejowskie...także chyba będzie Mickey
Dość gadania...dzisiejsze pieszczotki

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak dwie połówki jednej świnki

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Hahaha... tak samo pomyślałam... jak bliźniaki... bracia ksero...Dzima pisze:Jak dwie połówki jednej świnki![]()

Genialni są

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Ale się dobrali kolorystycznie
cudaśne prośki 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Mój luby był niesamowicie wybredny w kwestiach prosiaka...i tak szukałam i szukałam w tych adopcjach i pewnego dnia mówię a zobaczę co to za Cartel i wśród czwórki (wtedy już trójki) laborków był on... oboje się w nim zakochaliśmy
I tak nam się rodzina powiększyła;p

I tak nam się rodzina powiększyła;p
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Dobra wróżba
Oby grubaski żyły jak najdłużej i w dobrym zdrowiu