Wielokrotnie oplułam monitor i klawiaturę czytając ten wątek
Tygrys zawsze mnie zachwycał, a na pierwszym zdjęciu w wątku i na zdjęciu u masażysty wygląda identycznie jak moje Grawisia. Na innych widać, że ma trochę rudego w bokobrodach i szerszy pasek na czole, ale i tak podobieństwo jest ogromne.
Także pod względem umiejętności akrobatycznych, co prawda on się wspina, ale ona skacze. Jakbyśmy chcieli wyhodować nową rasę świnek latających, to tylko ich połączyć
A na poważnie , to po interwencji chirurgicznej mogliby razem w cyrku występować.
Porcello, nic a nic Ci się nie dziwię.......
Tygrys i Felek - szalony duet już adoptowany :) [Bydgoszcz]
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Tygrys - zwinny jak fretka [Bydgoszcz]
I ta gęsta, lśniąca, czarna sierść - nic dziwnego, że nie mógł się oprzeć.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Cóż, kilka dni temu stwierdził, że jedna brunetka mu nie wystarcza. Terkotał i tańczył koło nóżek od krzesła biurkowego. Długo się zastanawiałam, co w nich widział, ale teraz już wiem...nóżki są srebrne, błyszczące, więc...widział kilka pięknych, długowłosych, czarno-białych świnek o zalotnym spojrzeniu i pięknej grzywie
- sosnowa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zgadzam się z Przedmówczynią
Hej mam koleżankę, która czai się na adopcję świniora od paru miesięcy, i przyjeżdza do mnie siedzieć ze świnkami;) Czy Tygrys jest nadal do adopcji?
- Iza
- Kontakt:
Tak, nadal szuka swojego człowieka i świnkowego kumpla
- Iza
- Kontakt:
Motto Tygrysa: "Żeby życie miało smaczek, raz zmiotka, raz młody prosiaczek."
Jako, że Feluś dziś zostaje oddzielony od rodziny, postanowiłam zapoznać go z jedynym poza nim samczykiem w naszym stadzie. Efekt? Pierwsze pięć minut kręcenia się w kółko: Wejdę na ciebie! Nie, to ja wejdę na Ciebie!, następnie gonitwa wokół łóżka. Tygrys, jak zwykle zwinny i w formie, wyprzedza sprawnością małego Felka, ale Feluś maluszek potrafi się wcisnąć pod łóżko i figa, kolego! Nie dosięgniesz!
Jako, że Feluś dziś zostaje oddzielony od rodziny, postanowiłam zapoznać go z jedynym poza nim samczykiem w naszym stadzie. Efekt? Pierwsze pięć minut kręcenia się w kółko: Wejdę na ciebie! Nie, to ja wejdę na Ciebie!, następnie gonitwa wokół łóżka. Tygrys, jak zwykle zwinny i w formie, wyprzedza sprawnością małego Felka, ale Feluś maluszek potrafi się wcisnąć pod łóżko i figa, kolego! Nie dosięgniesz!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Iza pisze:Motto Tygrysa: "Żeby życie miało smaczek, raz zmiotka, raz młody prosiaczek."
- sosnowa
- Kontakt: