Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
Re: Amber-White (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Nie no piękne ,tylko nie umiem go wypowiedzieć,przeczytać i zapamiętać
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Boe napisz fonetycznie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ale `Drzewo Życia` wymówisz- praktycznie to jest to samo..
To nasze Drzewko Życia wyda na świat niebawem więcej małych drzewek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ale wiesz, że po sterylce samiczka nie przestaje byc samiczką? Pontus gnębił swymi uściskami Tolę dość regularnie do końca jej życia, nawet kiedy oboje byli starszym państwem. To, jak się zachowają samce, zalezy od ich charakterów i doświadczenia. Moi chłopcy nie reagują na małe laborantki i na ciężarówkę Elsę, ale dwa lata temu tymczasy Popiołek z Miodkiem pogryźli się o Tolę jak się masz. Więc to zawsze ryzyko.
Ze wszystkiego zdaję sobie sprawę, natomiast mam dwie opcje- zostawić Schaba na wieczność solo, albo znaleźć mu żonę. Przerobiłam łączenia z chyba 12 samcami...nie ma opcji! Schab wypiął się na cały męski świat, Amber jest jego szansą na towarzystwo- żebym źle nie została zrozumiana- nie tylko ze względu na Schaba ją biorę- jestem w niej całkowicie zakochana!
Jeżeli Schab będzie ją gnębił, a ona nie będzie potrafiła sobie z nim poradzić- być może podejmę kolejną ciężką decyzję.
Oddawanie natomiast Schaba do adopcji(jak sugerowali niektórzy)nie rozwiąże problemu- w nowy domu też będzie miał ten sam stosunek do samców. Mimo wszystko nie uważam go za solistę- on lubi świńskie towarzystwo, tylko niestety dla chłopców stał się paskudny.
Byłam dziś u weta na rozmowie o sterylizacji, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytanie. Pozostaje mi tylko czekać na Amber/Yggdrasil!
Jeżeli Schab będzie ją gnębił, a ona nie będzie potrafiła sobie z nim poradzić- być może podejmę kolejną ciężką decyzję.
Oddawanie natomiast Schaba do adopcji(jak sugerowali niektórzy)nie rozwiąże problemu- w nowy domu też będzie miał ten sam stosunek do samców. Mimo wszystko nie uważam go za solistę- on lubi świńskie towarzystwo, tylko niestety dla chłopców stał się paskudny.
Byłam dziś u weta na rozmowie o sterylizacji, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytanie. Pozostaje mi tylko czekać na Amber/Yggdrasil!
Jak przyszła mamusia się czuje,czy już może są maleństwa jakieś cieszymy się że znalazla domek