Żegnaj Gizmulku [*][*][*] 18.01.2014

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Myszadora

Re: Żegnaj Gizmulku [*][*][*] 18.01.2014

Post autor: Myszadora »

:swieca: :(
Dag

Post autor: Dag »

Pomimo wszystkich nieszczęść jakie go wcześniej spotkały ...miał ogromne szczęście że trafił do Ciebie... oddałaś mu całe swoje serce a on to odwzajemniał...dzięki Tobie i Twojej walce o niego Madziu stał się najszczęśliwszym świnkiem na świecie...odszedł-ale nadal jest przy Tobie...biega radośnie za TM. Madziu trzymaj się, wiem co czujesz... Gizmulku kochany :candle:
dodi-25
Miejscowość: Ożarów maz
Kontakt:

Post autor: dodi-25 »

:swieca:
derwuś
Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: derwuś »

Jest źle , bardzo źle ....codzienne przyjście do domu sprawia mi ogromny ból :cry: klatka Gizmusia stoi nadal w tym samym miejscu ...nie posprzątana ...nie mam odwagi tego zrobić ...nie umiem :sadness: cały czas wydaje mi się , że za chwilę wyjdzie z domku i przywita mnie swoim cudownym spojrzeniem , pełnym zaufania i miłości , swoim radosnym kwikiem .... i wesołym podskokiem .... dlaczego mój kochany szkrabie , dlaczego tak szybko :( tak bardzo mi go brakuje ....
Obrazek
miŁOŚniczka

Post autor: miŁOŚniczka »

Pamięci Gizmusia :swieca: biegaj szczęśliwie za TM...
elivevaa

Post autor: elivevaa »

Gizmulku biegaj szczęśliwy bez bólu za Tęczowym Mostem razem z moimi prosiaczkami :swieca:
jax

Post autor: jax »

derwuś pisze:Jest źle , bardzo źle ....codzienne przyjście do domu sprawia mi ogromny ból :cry: klatka Gizmusia stoi nadal w tym samym miejscu ...nie posprzątana ...nie mam odwagi tego zrobić ...nie umiem :sadness: cały czas wydaje mi się , że za chwilę wyjdzie z domku i przywita mnie swoim cudownym spojrzeniem , pełnym zaufania i miłości , swoim radosnym kwikiem .... i wesołym podskokiem .... dlaczego mój kochany szkrabie , dlaczego tak szybko :( tak bardzo mi go brakuje ....
Derwuś, trzeba spokojnie przejść przez żałobę... Klatka niech sobie stoi jeszcze przez jakiś czas w tym miejscu. Jak będziesz gotowa, to ją posprzątasz.
Odejście zwierzaka zawsze boli. A Ty przecież tak walczyłaś o Gizmusia... Zrobiłaś wszystko, co mogłaś. Inni dawno spisali go na straty. Ty walczyłaś do końca i Gizmo to czuł. Teraz bryka za TM razem z Luckunią. Jakby to okrutnie nie brzmiało: oni są szczęśliwi. Ty masz zdjęcia i świadomość, że mogłaś być z nimi... Takie wyjątkowe zwierzaki nie zdarzają się każdemu. Los Was połączył... :pocieszacz:
Hesma

Post autor: Hesma »

:candle: dla szkraba. Trzymaj się cieplutko.
Awatar użytkownika
kakazuma
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Post autor: kakazuma »

Gizmusiu... :sadness: :swieca:
Magda, tak mi przykro :pocieszacz: Dzięki Tobie Gizmo zaznała prawdziwego szczęścia. Choć tak krótko, ale zawsze...
atka1966

Post autor: atka1966 »

:swieca: :sadness: :candle: baaaardzo mi przykro... :cry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”