Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza
Tofik da sobie radę w życiu
Prosiaczki cudne, a najlepszy ten z ogonkiem
Prosiaczki cudne, a najlepszy ten z ogonkiem
Tak, ten z ogonkiem zwierz to się nie może zdecydować co on jest. Czy kot czy pies czy świnka.
Toffi przytargał wczoraj do domu małego pluszowego liska Skąd on to wziął nie mam pojęcia. Wieczorem ich puściłam, żeby pobiegali i z tą zabawką wrócił. "Witki" mi opadają na niego. Żeby w jego wieku się maskotkami bawić
Mąż przywiózł dzisiaj szczurkę. Wczoraj wieczorem po nią byłam i nie wydali mi jej bo się kiepsko wybudzała z narkozy. Jest strasznie pocięta Oprócz guza wycięli gruczoł mleczny i coś tam przy węzłach chłonnych. TŻ słabo mi relację zdał. Musze dopytać.
Oczywiście pojechałam wczoraj po szczurkę z psami To przecież główny hipochondryk zdziwiony, że już wychodzimy bo on już się pchał do gabinetu.
Toffi przytargał wczoraj do domu małego pluszowego liska Skąd on to wziął nie mam pojęcia. Wieczorem ich puściłam, żeby pobiegali i z tą zabawką wrócił. "Witki" mi opadają na niego. Żeby w jego wieku się maskotkami bawić
Mąż przywiózł dzisiaj szczurkę. Wczoraj wieczorem po nią byłam i nie wydali mi jej bo się kiepsko wybudzała z narkozy. Jest strasznie pocięta Oprócz guza wycięli gruczoł mleczny i coś tam przy węzłach chłonnych. TŻ słabo mi relację zdał. Musze dopytać.
Oczywiście pojechałam wczoraj po szczurkę z psami To przecież główny hipochondryk zdziwiony, że już wychodzimy bo on już się pchał do gabinetu.
Niesamowite, pies, który sam chce iść do weta
"w jego wieku" - ile ma? Tak z ciekawości
Moja sunia do śmierci praktycznie uwielbiała się bawić, żyła 13 lat.
Dużo zdrówka dla szczurki
"w jego wieku" - ile ma? Tak z ciekawości
Moja sunia do śmierci praktycznie uwielbiała się bawić, żyła 13 lat.
Dużo zdrówka dla szczurki
Hm... Nigdy nie umiałam obstawiać wieku u zwierząt (oprócz ich okresu "dziecięcego" )... będę strzelać - 4-7 lat?
Na pocztąku grudnia będzie miał 8. A durny jak szczeniak
No, to w miarę mi się udało strzelić
Super się trzyma i cudnie wygląda, trufelek taki
Super się trzyma i cudnie wygląda, trufelek taki