Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Amala i Aloki oraz Tania i Baylee - moje słoneczka.
Nie przejmuj się. Ja poczekam ile będzie trzeba. Zupełnie się nie śpieszę. Dzięki, że pamiętasz. Buziaki. 

-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:

mi się wydaje ,że skoro to Twoje świnki ,to odpowiednie miejsce do pisania o nich

no i teraz od razu widać ,że rodzina większa ,ale gdzie jeżyk ?
Śliczne te Twoje świneczki
mi sie marzy 3cia do kompletu ale narazie nie damy rady 

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
no własnie, poprosimy jeszcze zdjęcia Wakusiabasia M pisze:![]()
mi się wydaje ,że skoro to Twoje świnki ,to odpowiednie miejsce do pisania o nich![]()
no i teraz od razu widać ,że rodzina większa ,ale gdzie jeżyk ?

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Wakusia w tytule nie umieściłam bo nie jest świnką ale do rodziny należy. Jeśli uważacie, że trzeba go dodać to oczywiście to zrobię.
Oczywiście fotki z nim będą, ale on jest ciężki do fotografowania. Strasznie tego nie lubi a do tego szybko ucieka. Ostatnio pomogła Małgosia. Oto mój Wakunio.

Poza tym kupiłam brązowym dziewczynom materacyk do leżingu. Są zachwycone.To ten czerwono-czarny, na którym leży Bajka. Tania leży na czerwonym śpiworku na półeczce. To jej ulubione miejsce. Oczywiście porządek tragiczny a sprzątam trzy razy dziennie. To są dziunie.

A tu moja najstarsza ale bardzo słodka świneczka Tania na kolankach. No popatrzcie jaka jest piękna.

Niestety z brązowymi muszę wybrać się do weterynarza w przyszłym tygodniu. Podejrzewam, że wróciły roztocza, z którymi już walczyłam. Poza tym znowu na pysiach mają ranki. Aż tak chyba się nie gryzą. Chciałabym, żeby sensowny weterynarz się wypowiedział.
Następna relacja będzie o białych. Nie chcę teraz stresować dodatkowo Amalki, bo się mnie bardzo boi po ostatnim leczeniu, więc powolutku odbudowuje zaufanie. Ale zrobię im na pewno nowe fotki. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za czytanie i dodawanie postów.

Oczywiście fotki z nim będą, ale on jest ciężki do fotografowania. Strasznie tego nie lubi a do tego szybko ucieka. Ostatnio pomogła Małgosia. Oto mój Wakunio.

Poza tym kupiłam brązowym dziewczynom materacyk do leżingu. Są zachwycone.To ten czerwono-czarny, na którym leży Bajka. Tania leży na czerwonym śpiworku na półeczce. To jej ulubione miejsce. Oczywiście porządek tragiczny a sprzątam trzy razy dziennie. To są dziunie.

A tu moja najstarsza ale bardzo słodka świneczka Tania na kolankach. No popatrzcie jaka jest piękna.

Niestety z brązowymi muszę wybrać się do weterynarza w przyszłym tygodniu. Podejrzewam, że wróciły roztocza, z którymi już walczyłam. Poza tym znowu na pysiach mają ranki. Aż tak chyba się nie gryzą. Chciałabym, żeby sensowny weterynarz się wypowiedział.
Następna relacja będzie o białych. Nie chcę teraz stresować dodatkowo Amalki, bo się mnie bardzo boi po ostatnim leczeniu, więc powolutku odbudowuje zaufanie. Ale zrobię im na pewno nowe fotki. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za czytanie i dodawanie postów.

Pewnie, że Tania piękna
A jeżyk jaki uśmiechnięty, widac, że szczęśliwy

A jeżyk jaki uśmiechnięty, widac, że szczęśliwy

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
U mnie w tytule Józek jest 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Re: Amala i Aloki oraz Tania i Baylee i jeż Wakuś - moje sło
Już dodałam Wakusia. A na fotce Wakuś wcale nie jest szczęśliwy, bo zaraz poszliśmy myć nóżki, a on tego nie cierpi. Ale faktycznie wygląda jak uśmiechnięty.
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Marzenko , Twoja Tania ma na zdjęciu taką minkę , że wygląda prawie jak moja Yumka . Tyle ,że moja czarna jak węgiel i przez to niemożliwe są jej zdjęcia . nie wychodzą . ale jak patrzę to ten sam typ minek
Ale ja lubię rudzielce , a TE Twoje wyjątkowo piękne

Ale ja lubię rudzielce , a TE Twoje wyjątkowo piękne

Wakuś się ładnie usmiecha, bo mysli że tym sposobem darują mu mycie podwozia
Cóż za sroga naiwności