Puchate Siły Tormund chory
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły bez Króla ale cztery
No mam nadzieję, albo nie dojdzie do tego, albo chociaż nauczy się dobrze funkcjonować. Dr Ola ma zdjęcia konsultować z dr Kasią.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
teraz kombinują różne sztuki, wiem to od dr Oli, bo ona ma wszak u siebie Casanovę Beztrzonowcowego, zwanego aktualnie Cionek (Ronaldo to Thiago
), bądźcie dobrej myśli on przecież jest u Was naprawdę krótko, organizm nie zdążył się jeszcze zregenerować.
- sosnowa
- Kontakt:
On jest ogólnie w formie kwitnącej, biorąc wszystko pod uwagę. Zresztą rtg pokazał olbrzymią różnicę w tych puszkach bębenkowych, czyli bactrim swoje robi (stąd przedłużenie). Niestety pokazał też, że korzenie siekaczy są jakie są, stąd sugestie. Mam nadzieję, że się jakoś uda inaczej. s=Swoją drogą już wolę mu usunąć, niż doczekać ropnia w górnej szczęce.
Wyniki badań krwi są wszystkie w normie, czyli opanowane jest zapalenie wątroby
Walczak uwielbia spacerować po pokoju jak Łata jest na długim. Łazi odważnie i gulga. Przez deskę poprzeczną na dole fotela z wdziękiem przeskakuje, nic sobie nie robi z paneli, kurzu ostatnio mniej, bo idą Święta
Przeraził się natomiast jakiś czas temu wielkiego liścia kalarepy. Ale się zebrał na odwagę i wroga w całości pożarł.
Niestety nie lubi buraka, za to żre jarmuż, dokładnie odwrotnie jak narzeczone, które z racji gabarytu Apisi i mojego przyzwyczajenia po cukrzycy Ordy Diamentowej, bardzo rzadko buraczki widują. Załapały się i było święto.
Podawanie mu leków i wszelka pielęgnacja graniczy z cudem. Grawa przy nim to uległa foka
odkryłam przy tym, że zapomniałam obejść stosownie tegorocznych rocznic,
23 października nie miałam głowy świętować piątej rocznicy zaświnienia i pojawienia się Grawitacji

3 grudnia 2013 w moje życie, na razie jako tymczas porcelli, weszła Turbulencja

jak już napisałam gdzie indziej, czas stwarza pozory, że leczy rany, bo pojawiają się nowe i te starsze są pod spodem
Wyniki badań krwi są wszystkie w normie, czyli opanowane jest zapalenie wątroby
Walczak uwielbia spacerować po pokoju jak Łata jest na długim. Łazi odważnie i gulga. Przez deskę poprzeczną na dole fotela z wdziękiem przeskakuje, nic sobie nie robi z paneli, kurzu ostatnio mniej, bo idą Święta
Niestety nie lubi buraka, za to żre jarmuż, dokładnie odwrotnie jak narzeczone, które z racji gabarytu Apisi i mojego przyzwyczajenia po cukrzycy Ordy Diamentowej, bardzo rzadko buraczki widują. Załapały się i było święto.
Podawanie mu leków i wszelka pielęgnacja graniczy z cudem. Grawa przy nim to uległa foka
odkryłam przy tym, że zapomniałam obejść stosownie tegorocznych rocznic,
23 października nie miałam głowy świętować piątej rocznicy zaświnienia i pojawienia się Grawitacji

3 grudnia 2013 w moje życie, na razie jako tymczas porcelli, weszła Turbulencja

jak już napisałam gdzie indziej, czas stwarza pozory, że leczy rany, bo pojawiają się nowe i te starsze są pod spodem
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ach te zwierzaki... ten smutek po nich zostaje z nami już na zawsze...
Walczaku jedz ładnie leki bo żonki czekają
Walczaku jedz ładnie leki bo żonki czekają
- sosnowa
- Kontakt:
Zdrowiej i nie kombinuj z zębami bo narzeczone się zestarzeją przed ślubem, w lata je wpędzisz 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Babcia kolezanki mowila: wpędzi w lata i porzuci
tu przynajmniej wiadomo, że nie porzuci, ale trzymam za te zęby!
- sosnowa
- Kontakt:
Trzymaj.
Ale może wpędzić i się do przysposobienia nie kwalifikować, czyli w praktyce zostaną baby na lodzie. Dają radę na szczęście, Apa z Myszą są tak zżyte jak żadne moje samice, a Otonia z wyżyn bierze udział, czasem do nich zlatuje a czasem się wychyla i wtedy się z nią obie całują. Jest stabilnie wreszcie.
Ale może wpędzić i się do przysposobienia nie kwalifikować, czyli w praktyce zostaną baby na lodzie. Dają radę na szczęście, Apa z Myszą są tak zżyte jak żadne moje samice, a Otonia z wyżyn bierze udział, czasem do nich zlatuje a czasem się wychyla i wtedy się z nią obie całują. Jest stabilnie wreszcie.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Oj i u niego zęby?
Może dietą i lekami uda się to naprostować... 
- sosnowa
- Kontakt:
Mam wielką nadzieję, że tak.
- sosnowa
- Kontakt:
Walczak chyba coraz zdrowszy, bo coraz bardziej uparty. I już bardzo nie chce bactrimu. Tłumaczę, że już tylko 4 dni, czyli 8 razy. Go nie pociesza. Dziś 3 osoby były potrzebne, by przyjął, jak w dowcipie o milicjantach i żarówkach.