Wafel został sam
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Pan kulka został sam
Za trudną, męską przyjaźń
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Ale mimo wszystko widać, ze chyba się lubią! Kciukamy mocno za przyjazn!
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Kciuki trzymamy
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- ognista koza
- Kontakt:
Jestem po późnowieczornym armagedonie - waflowi odbiło i sterroryzował kulę. Kula był bardzo rozdrażniony i wystraszony. Mam dość dużą tolerancję na pewne zachowania (turkoty, włażenie, odskoki starcia w nos) ale na zaganianie w kozi róg już nie. Na noc wylądowali w oddzielnych klatkach.
Nie chciałabym robić zwrotki z adopcji, bo polubiłam szelmę wafla, ale na takie zachowanie no nie mogę się zgodzić. Wafel po rozdzieleniu wygłosił tyradę pod nosem i walnął rogala w norce. Dziś będzie sprzątana duża klatka, kula i wafel będą wysmarowani maścią z wit A (pomysł Ewy W.), ewentualnie będą delikatnie muśnięci octem i zobaczymy co będzie. Obyło się bez ran, wybitych zębów i latającego futra, ale ze względu na wiek kuli takie zachowania trzeba ukrócać.
Nie chciałabym robić zwrotki z adopcji, bo polubiłam szelmę wafla, ale na takie zachowanie no nie mogę się zgodzić. Wafel po rozdzieleniu wygłosił tyradę pod nosem i walnął rogala w norce. Dziś będzie sprzątana duża klatka, kula i wafel będą wysmarowani maścią z wit A (pomysł Ewy W.), ewentualnie będą delikatnie muśnięci octem i zobaczymy co będzie. Obyło się bez ran, wybitych zębów i latającego futra, ale ze względu na wiek kuli takie zachowania trzeba ukrócać.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Niektórzy dominanci potrzebują co jakiś czas podkreślić swoją dominację przegonieniem kolegi, albo zablokowaniem miski, u mnie tak jest z tymczasami Parmezanem i Biedronkiem. Parmezan gania czasami Biedronka - tak z pięć razy dziennie. Ale nic poza tym, nawet zwykłych demonstracji "kto większy?" ani prób dominacji. Dużo wybiegów leczy sytuację o tyle, że się Parmezan wyładuje.
- ognista koza
- Kontakt:
Tak Zgadzam się Porcello. Tyle że Kula ma 7 lat, chorą pompkę i jest słabszy fizycznie, więc trudno mu dotrzymać placu żywiołowemu waflowi który ma lat 4 i mięśnie mu służą. Dziś w nocy miałam przegląd waflowych turkotów ale bez bójek. Nawet się specjalnie nie gonili. Posmarowałam ich maścią z Wit. A i musnęłam tyłki i grzbiety octem. Jak dziś wychodziłam do pracy, to siedzieli przy śniadaniu każdy w swoim kącie. Oczywiście zasmarowani i muśnięci. W nocy siedzieli nawet w jednym kocu, ale zwycięstwa bym jeszcze nie odtrąbiała.porcella pisze:Niektórzy dominanci potrzebują co jakiś czas podkreślić swoją dominację przegonieniem kolegi, albo zablokowaniem miski, u mnie tak jest z tymczasami Parmezanem i Biedronkiem. Parmezan gania czasami Biedronka - tak z pięć razy dziennie. Ale nic poza tym, nawet zwykłych demonstracji "kto większy?" ani prób dominacji. Dużo wybiegów leczy sytuację o tyle, że się Parmezan wyładuje.
- sosnowa
- Kontakt:
A to drań puchaty.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
A to Wafel dominant..
Mam nadzieję, że odpuści troszkę Kulce i będą przyjaciółmi
Mam nadzieję, że odpuści troszkę Kulce i będą przyjaciółmi
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215