✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z

Post autor: Lilith88 »

Dzima on wie wszystko! to jest najmądrzejsza świnka na świecie! Nie ujmując nic całej reszcie świńskiej populacji :nie_powiem: w każdym razie tak samo jak śliczny i kochany, tak samo przebiegły i rozwydrzony :lol:

Tak dziś znów się moje maleństwo tuliło ♥ Wiewiórek jest przeuroczy i tak słodko obejmuje przednimi łapkami rękę czy inne miejsce na którym łepek opiera jak się przytula :love:
Obrazek
Obrazek
Jak siedzi w zagrodzie to cały czas speeduje, dziś pierwszy raz widziałam z ukrycia jak idzie w normalnym tempie.. ale jak się go już złapie i zacznie głaskać to się totalnie chilloutuje xD ahh..

A taka wyżerka przyszła dziś dla moich chłopców z hipcia.
Obrazek

Z wyżerką przyszła najładniejsza paczuszka ziółek jaką do tej pory widziałam, takie duuuuże liście same w środku, noo jestem pod wrażeniem :D
Obrazek

Zamówiłam na spróbowanie beaphar nature, bo mały dostał na drogę od porcelli i wyglądała ta karma ładnie więc jak będą chłopaki jeść to będę im na zmianę z CC dawać, poza tym znalazłam fajne karmy uzupełniające w których są same ulubione granulki moich panów z CN i Crispy Mussli czyli VL Snack Nature i Crispy Snack które pomieszam z CC i beaphar jako podstawom ;) Z Mussli chłopaki nie jedli tych podstawowych granulek drobnych zielonych a z takiej mieszanki sądzę zjedzą wszystko.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Crispy snack to coś jak frykasy z Animals'a, nie musisz go mieszać z karmą tylko podawać jako smakołyki np.3-4 dziennie (na świńską głowę :lol: ). U mnie jadły beaphar Nature. Teraz zamówiłam Brit'a i Selective-zobaczymy jak to pójdzie.
Daj znać czy Snack Nature jedzą, bo dostałam kiedyś trochę crock snack ( :think: ) takie poduszeczki z nadzieniem, od elki_w i średnio to jadły, raczej nie dojadały do nadzienia (blee). A tak w ogóle to pstryknij fotkę tego snack'a ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Wyglądają tak

Snack Nature (to takie granulki jak w CN tylko bez tych wszystkich śmieci, które i tak zostają na dnie miski)
Obrazek

Crispy Snack
Obrazek

Oni są za bardzo rozpieszczeni żeby potraktować suchą karmę jak przysmak :levitation:
Poza tym tam są różne granulki w środku, takie same jak w Crispy Mussli tylko nie ma tego drobnego peletu i płatków. Frykasów nigdy nie kupowałam, ale kupiłam z vitakraftu takie same zielone kółka lucernowe to ich nie chcą jeść.. a z VL te kółka uwielbiają i wyjadają w pierwszej kolejności.. te z vitakraftu jedzą dopiero jak nie mają nic innego w misce, bo wszystko wyżarli to wtedy z łaski zjedzą :glowawmur:
koni

Post autor: koni »

jeju, jaki Wiewiór rozkoszny :love:
Dzięki za zdjęcia rarytasów...pozgapiam jak już chłopaki do mnie dojadą :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

A zgapiaj :D moi adopcyjni ulubieńcy muszą mieć najlepsze smakołyki w DS ;) Jej już się nie mogę ich zdjęć w ich wymarzonym domku doczekać :love:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

jej on jest słodki.... jak dziecko się tuli :love:
Ja właśnie zbieram się do zamówienia z hipcia trochę zapasów. Myślę nad przetestowaniem tej karmy Selective :mrgreen:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Przesłodki Wiewiórek :love: , przypomina mi naszego Kubusia, też tak się układał ;) , no i agutek :).
Szkoda, że nie mogę go ukraść :nie_powiem:
tuttifrutti

Lilith lepiej zamontuj jakiś alarm przy klatkach chłopców bo każdy chce coś kraść :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahaha no chyba będę musiała tutti :lol:
Miłasia, ja mam chyba tak nie oryginalnie słabość do agutków :D i mały jest spełnieniem moich marzeń, bo nie dość, że agouti to jeszcze poczochrany :love: No ale każdy mój proś wyjątkowy i moje stadko w ogóle jest całe cudne i dokładnie takie jak chciałam, noo jeszcze mi jednego malca brakuje do stadkowego ideału ale to może już niedługo :szczerbaty:
tuttifrutti

oj taaaak, zdecydowanie twoje całe stado jest wyjątkowe :mrgreen: więc może zamiast alarmu lepiej się sprawdzi czuwanie przy nich 24h na dobę hahahah.....
co to za kolby pyszcznościowe kupiłaś dla swoich?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”