Dzima on wie wszystko! to jest najmądrzejsza świnka na świecie! Nie ujmując nic całej reszcie świńskiej populacji w każdym razie tak samo jak śliczny i kochany, tak samo przebiegły i rozwydrzony
Tak dziś znów się moje maleństwo tuliło ♥ Wiewiórek jest przeuroczy i tak słodko obejmuje przednimi łapkami rękę czy inne miejsce na którym łepek opiera jak się przytula
Jak siedzi w zagrodzie to cały czas speeduje, dziś pierwszy raz widziałam z ukrycia jak idzie w normalnym tempie.. ale jak się go już złapie i zacznie głaskać to się totalnie chilloutuje xD ahh..
A taka wyżerka przyszła dziś dla moich chłopców z hipcia.
Z wyżerką przyszła najładniejsza paczuszka ziółek jaką do tej pory widziałam, takie duuuuże liście same w środku, noo jestem pod wrażeniem
Zamówiłam na spróbowanie beaphar nature, bo mały dostał na drogę od porcelli i wyglądała ta karma ładnie więc jak będą chłopaki jeść to będę im na zmianę z CC dawać, poza tym znalazłam fajne karmy uzupełniające w których są same ulubione granulki moich panów z CN i Crispy Mussli czyli VL Snack Nature i Crispy Snack które pomieszam z CC i beaphar jako podstawom Z Mussli chłopaki nie jedli tych podstawowych granulek drobnych zielonych a z takiej mieszanki sądzę zjedzą wszystko.
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z
Crispy snack to coś jak frykasy z Animals'a, nie musisz go mieszać z karmą tylko podawać jako smakołyki np.3-4 dziennie (na świńską głowę ). U mnie jadły beaphar Nature. Teraz zamówiłam Brit'a i Selective-zobaczymy jak to pójdzie.
Daj znać czy Snack Nature jedzą, bo dostałam kiedyś trochę crock snack ( ) takie poduszeczki z nadzieniem, od elki_w i średnio to jadły, raczej nie dojadały do nadzienia (blee). A tak w ogóle to pstryknij fotkę tego snack'a
Daj znać czy Snack Nature jedzą, bo dostałam kiedyś trochę crock snack ( ) takie poduszeczki z nadzieniem, od elki_w i średnio to jadły, raczej nie dojadały do nadzienia (blee). A tak w ogóle to pstryknij fotkę tego snack'a
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Lilith88
- Kontakt:
Wyglądają tak
Snack Nature (to takie granulki jak w CN tylko bez tych wszystkich śmieci, które i tak zostają na dnie miski)
Crispy Snack
Oni są za bardzo rozpieszczeni żeby potraktować suchą karmę jak przysmak
Poza tym tam są różne granulki w środku, takie same jak w Crispy Mussli tylko nie ma tego drobnego peletu i płatków. Frykasów nigdy nie kupowałam, ale kupiłam z vitakraftu takie same zielone kółka lucernowe to ich nie chcą jeść.. a z VL te kółka uwielbiają i wyjadają w pierwszej kolejności.. te z vitakraftu jedzą dopiero jak nie mają nic innego w misce, bo wszystko wyżarli to wtedy z łaski zjedzą
Snack Nature (to takie granulki jak w CN tylko bez tych wszystkich śmieci, które i tak zostają na dnie miski)
Crispy Snack
Oni są za bardzo rozpieszczeni żeby potraktować suchą karmę jak przysmak
Poza tym tam są różne granulki w środku, takie same jak w Crispy Mussli tylko nie ma tego drobnego peletu i płatków. Frykasów nigdy nie kupowałam, ale kupiłam z vitakraftu takie same zielone kółka lucernowe to ich nie chcą jeść.. a z VL te kółka uwielbiają i wyjadają w pierwszej kolejności.. te z vitakraftu jedzą dopiero jak nie mają nic innego w misce, bo wszystko wyżarli to wtedy z łaski zjedzą
jeju, jaki Wiewiór rozkoszny
Dzięki za zdjęcia rarytasów...pozgapiam jak już chłopaki do mnie dojadą
Dzięki za zdjęcia rarytasów...pozgapiam jak już chłopaki do mnie dojadą
- Lilith88
- Kontakt:
A zgapiaj moi adopcyjni ulubieńcy muszą mieć najlepsze smakołyki w DS Jej już się nie mogę ich zdjęć w ich wymarzonym domku doczekać
jej on jest słodki.... jak dziecko się tuli
Ja właśnie zbieram się do zamówienia z hipcia trochę zapasów. Myślę nad przetestowaniem tej karmy Selective
Ja właśnie zbieram się do zamówienia z hipcia trochę zapasów. Myślę nad przetestowaniem tej karmy Selective
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Przesłodki Wiewiórek , przypomina mi naszego Kubusia, też tak się układał , no i agutek .
Szkoda, że nie mogę go ukraść
Szkoda, że nie mogę go ukraść
Lilith lepiej zamontuj jakiś alarm przy klatkach chłopców bo każdy chce coś kraść
- Lilith88
- Kontakt:
hahaha no chyba będę musiała tutti
Miłasia, ja mam chyba tak nie oryginalnie słabość do agutków i mały jest spełnieniem moich marzeń, bo nie dość, że agouti to jeszcze poczochrany No ale każdy mój proś wyjątkowy i moje stadko w ogóle jest całe cudne i dokładnie takie jak chciałam, noo jeszcze mi jednego malca brakuje do stadkowego ideału ale to może już niedługo
Miłasia, ja mam chyba tak nie oryginalnie słabość do agutków i mały jest spełnieniem moich marzeń, bo nie dość, że agouti to jeszcze poczochrany No ale każdy mój proś wyjątkowy i moje stadko w ogóle jest całe cudne i dokładnie takie jak chciałam, noo jeszcze mi jednego malca brakuje do stadkowego ideału ale to może już niedługo
oj taaaak, zdecydowanie twoje całe stado jest wyjątkowe więc może zamiast alarmu lepiej się sprawdzi czuwanie przy nich 24h na dobę hahahah.....
co to za kolby pyszcznościowe kupiłaś dla swoich?
co to za kolby pyszcznościowe kupiłaś dla swoich?