Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Telefon koło tyłka cały czas, możecie dzwonić o każdej godzinie 

wiem kochana... wiemNejvii pisze:Telefon koło tyłka cały czas, możecie dzwonić o każdej godzinie

W tym przypadku 'świnka to pieniądz'. Aż mnie telepie jak myślę o tym. Dobrze, że jeszcze węży nie hodują! ;/
Proponuję żebyś na 'rozluźnienie' atmosfery zaserwowała zdjęcie AA-team'u!

ok, już się robi zaraz edytujeNejvii pisze:W tym przypadku 'świnka to pieniądz'. Aż mnie telepie jak myślę o tym. Dobrze, że jeszcze węży nie hodują! ;/

Aishka pilnuje miski

widzicie ten szkielet? taki kochany spokojny świnek

skóra i kości

Agatka wśród bobów

Lubię tu zaglądać
Agatka to moja ulubienica, ale Aishka też jest cudna.
Chyba ostatnio za bardzo podobają mi się golasy
Dobrze, że Lucky ma teraz odpowiednią opiekę. Martwi mnie tylko ta samiczka, która pozostała w zoologu...

Dobrze, że Lucky ma teraz odpowiednią opiekę. Martwi mnie tylko ta samiczka, która pozostała w zoologu...
No w końcu, ile można odświeżać stronę
Jak zwykle przy wyżerce! xD A co do małego.. Aishka też kiedyś była 'skóra i kości', a teraz?
Może nie aż tak jak on, no ale.. dieta cud!

Jak zwykle przy wyżerce! xD A co do małego.. Aishka też kiedyś była 'skóra i kości', a teraz?

golaski są cudneMarcelina pisze:Lubię tu zaglądaćAgatka to moja ulubienica, ale Aishka też jest cudna.

to prawda, że Agatka też była taka szczupła ale ten to szkielet, do tego bidulek ma tylne nogi sparaliżowane. Ale co tam, byleby tylko wyszedł z tego a naje się do sytaNejvii pisze:No w końcu, ile można odświeżać stronę
Jak zwykle przy wyżerce! xD A co do małego.. Aishka też kiedyś była 'skóra i kości', a teraz?![]()

Oby oddali wam ta biedna samiczkę
szkoda zwierzaka 

Maju, też mam taką nadziejęMaja1983 pisze:Oby oddali wam ta biedna samiczkęszkoda zwierzaka

Agatka to była szczupła chyba daaawno temu
Moja bombkowa ulubienica!
"Zorientowali, że je zagłodzili", ale chamstwo.. To nie wiedzą, że skóra i kości leżała w klatce, bo nawet nie miało siły się maleństwo podnieść?!
A nie można im zrobić 'najazdu' i powołać się na Stowarzyszenie?

"Zorientowali, że je zagłodzili", ale chamstwo.. To nie wiedzą, że skóra i kości leżała w klatce, bo nawet nie miało siły się maleństwo podnieść?!
A nie można im zrobić 'najazdu' i powołać się na Stowarzyszenie?