Puchate Siły Tormund chory
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły bez Króla ale cztery
Ale za to poznałam wreszcie osobiście zoirę i jej tż oraz mocną świńską ekipę. 
- zoira
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Jest hispat Geralta. To był brodawkowaty nowotwór płuc. Nie zaraźliwy, wyjątkowo parszywy, nie miał z nim żadnych szans. Żal.
Apie pogorszyły się stopy. Salcoseryl w akcji więc.
Mysz coraz częściej chodzi sobie poleżeć na antresoli. Otonia to znosi siedząc na drugim końcu.
Apie pogorszyły się stopy. Salcoseryl w akcji więc.
Mysz coraz częściej chodzi sobie poleżeć na antresoli. Otonia to znosi siedząc na drugim końcu.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Kurcze skąd u tych świnek te okropne choróbska się biorą 
Ostatnio zmieniony 29 lis 2018, 19:47 przez Siula, łącznie zmieniany 1 raz.
- sosnowa
- Kontakt:
Ta to ze smogu myślę......
- sosnowa
- Kontakt:
Wycofali z produkcji salcoseryl. Zgroza.
A ja kupiłam na allegro trociny i tak walą terpentyną czy inną żywicą, że nawet ja czuję, choć jeszcze węchu nie odzyskałam. Nie wiem, czy kiedykolwiek wywietrzeją
A ja kupiłam na allegro trociny i tak walą terpentyną czy inną żywicą, że nawet ja czuję, choć jeszcze węchu nie odzyskałam. Nie wiem, czy kiedykolwiek wywietrzeją
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
to zawsze trochę ryzyko kupować troty niefirmowe. ja kiedys kupiłam i po jakimś czasie któryś chomik dostał nużeńca...
znajoma świnkomaniaczka-weterynarka poleca te: podobno bardzo dobrze odpylone, zamierzam kupić następnym razem:
https://allegro.pl/trociny-olchowe-wior ... f4bbd61b40
znajoma świnkomaniaczka-weterynarka poleca te: podobno bardzo dobrze odpylone, zamierzam kupić następnym razem:
https://allegro.pl/trociny-olchowe-wior ... f4bbd61b40
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Troty kupuję firmowe - Pinia, za to pelet (uzywam jednego i drugiego razem) zamawiam na Allegro, od tego samego producenta z Żywca bodaj, od czasu, kiedy musiałam trzy worki peletu śmierdzącego żywicą, czy inną chemią, oddać do kociej kuwety.
- sosnowa
- Kontakt:
U wdów zaręczonych
wesoło, bo ruję ma Biała Mysza, czyli wrzaski słychać w całym domu, Apa wykończona, a Otonia aż zwisa z antresoli, żeby nic nie przegapić z tego słuchowiska.
Nogi Apisi nadal byle jakie, w dodatku salcoserylu się już nigdzie nie dostanie.
Mam też nieustannną polkę z dawkowaniem jej euthyroxu, jak za długo podaję zgodnie z zaleceniem codziennie 1/16 to zaczyna okropnie linieć, co niestety jest objawem nadczynności. Przechodzę wtedy samowolnie na tryb co drugi dzień i muszę się odpowiednio wpasować, żeby uchwycić moment, kiedy przestanie linieć, poczekać jeszcze chwilę i wracam do podawania codziennie. Przez jakiś czas jest spokój, a potem znowu. jakbym została w trybie co drugi dzień zbyt długo, to by była niedoczynność znowu, jak wiosną. No nie będę jej co dwa tygodnie wozić na pobieranie krwi, bo padnie ze stresu i tyle zwojujemuy. Niemniej badanie krwi, USG i echo ją czeka, bo podo często idzie w parze z sercowymi problemami, a w zeszłym roku miała małe nieaktywne cysty do obserwacji. W razie czego, to ona ma już pewnie 4 lata, więc ostatni moment, żeby coś zrobić. Swoją drogą ciekawe, ile ona ma dokładnie, bo niby w lutym 2017 Natalince powiedziano, że około 2, ale to mogło być i dwa z okładem sporym.
parę fotek

Nogi Apisi nadal byle jakie, w dodatku salcoserylu się już nigdzie nie dostanie.
Mam też nieustannną polkę z dawkowaniem jej euthyroxu, jak za długo podaję zgodnie z zaleceniem codziennie 1/16 to zaczyna okropnie linieć, co niestety jest objawem nadczynności. Przechodzę wtedy samowolnie na tryb co drugi dzień i muszę się odpowiednio wpasować, żeby uchwycić moment, kiedy przestanie linieć, poczekać jeszcze chwilę i wracam do podawania codziennie. Przez jakiś czas jest spokój, a potem znowu. jakbym została w trybie co drugi dzień zbyt długo, to by była niedoczynność znowu, jak wiosną. No nie będę jej co dwa tygodnie wozić na pobieranie krwi, bo padnie ze stresu i tyle zwojujemuy. Niemniej badanie krwi, USG i echo ją czeka, bo podo często idzie w parze z sercowymi problemami, a w zeszłym roku miała małe nieaktywne cysty do obserwacji. W razie czego, to ona ma już pewnie 4 lata, więc ostatni moment, żeby coś zrobić. Swoją drogą ciekawe, ile ona ma dokładnie, bo niby w lutym 2017 Natalince powiedziano, że około 2, ale to mogło być i dwa z okładem sporym.
parę fotek

-
Ronek
- Kontakt:
Niezła ekipa, a co się stało z solcoserylem? Pomaga przetrwać mojemu synowi ciężkie chwile z aparatem stałym.
DS:Matka Venda i Córka Via
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne