Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły [*]
Od tych pierwszych świnek się zaczęło... stada już nie te same.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Dzima
- Kontakt:
13.10.2024 znalazłam martwą Furię
Leżała w kapciochu i nie wyszła na warzywka, była już zimna, ale miękka.
Tak dobrze się trzymała jak na świnkę +6.5, myślałam że będziemy świętować 7 urodziny.
Odeszła ostatnia pamiętająca pierwsze stado, skończyła sie dla mnie pewna epoka.
Przekazałam Furię do mojego psiego weta na sekcję, nie znaleziono jednoznacznej przyczyny śmierci. Były zmiany na płucach i wątrobie, ale podobno typowe dla wieku.
Została ostatnia. Pyrka.
Niesamowite miałam kiedyś duże i cudowne stado.
Leżała w kapciochu i nie wyszła na warzywka, była już zimna, ale miękka.
Tak dobrze się trzymała jak na świnkę +6.5, myślałam że będziemy świętować 7 urodziny.
Odeszła ostatnia pamiętająca pierwsze stado, skończyła sie dla mnie pewna epoka.
Przekazałam Furię do mojego psiego weta na sekcję, nie znaleziono jednoznacznej przyczyny śmierci. Były zmiany na płucach i wątrobie, ale podobno typowe dla wieku.
Została ostatnia. Pyrka.
Niesamowite miałam kiedyś duże i cudowne stado.
Pyrka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Te pierwsze zawsze się wspomina. Niestety stada już nie te same ale też kochane
Przykro mi z powodu Furii
Przykro mi z powodu Furii
- Dzima
- Kontakt:
Niby Pyrka została sama, ostatnia. Na szczęście nie samotna - mieszka z Winicjuszem, którego adoptuję! Zostaje u mnie dziad na stałe, zmienia status z dt na ds
Dodatkowo w ich willi goszczą Magnolia i Kombinacja, bo każda po zwrocie mieszkała sama. Łączenie była trudne i długie, a baby waleczne.
Nie pisałam jeszcze o tym na fb, bo było mi bardzo ciężko... i nadal nie jest łatwo, a wspomnienia dopadają mnie w najróżniejszych momentach dnia.
8.11.2024 pożegnałam Tymka
Słabł, chudł, leki nie działały, a rak w pysku odrósł na nowo i byliśmy w tym samym punkcie gdzie rok temu, tyle, że rok temu miał 21kg, a teraz tylko 15kg.
Cudowny pies, który oswoił i wychował mi mnóstwo psich tymczasów.
Dodatkowo w ich willi goszczą Magnolia i Kombinacja, bo każda po zwrocie mieszkała sama. Łączenie była trudne i długie, a baby waleczne.
Nie pisałam jeszcze o tym na fb, bo było mi bardzo ciężko... i nadal nie jest łatwo, a wspomnienia dopadają mnie w najróżniejszych momentach dnia.
8.11.2024 pożegnałam Tymka
Słabł, chudł, leki nie działały, a rak w pysku odrósł na nowo i byliśmy w tym samym punkcie gdzie rok temu, tyle, że rok temu miał 21kg, a teraz tylko 15kg.
Cudowny pies, który oswoił i wychował mi mnóstwo psich tymczasów.
Pyrka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
No i się poryczałam Aga bardzo mi przykro Okropne są takie decyzje... Ale miał u Ciebie cudowne życie, był kochany, zaopiekowany i miał super kumpli.
Tymciu na drogę
Tymciu na drogę
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Tymuś kochany ... tak mi przykro. Poznałam go jeszcze w Azorku, dobrze miał u Ciebie, echh trudne te pożegnania.