Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Dzima »

He... rzeczywiście!! W którym miejscu jest to zdjęcie?? :think: Przecież przejrzałam wszystkie miesiące! Wkręcacie mnie baby? :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

przytoczę Dropsa
Dropsio pisze:Czy mi się wydaje, czy Szkatuła jest na pierwszej stronie kalendarza? 8-)
Dzima.. Ty zostaw te kleje, telefony i inne takie :szczerbaty:
:laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Właśnie że nie. Bo to pierwsza strona kalendarza. NIe styczniowa, tylko tytułowa. No i właśnie miałam tą fotkę co dortezka wstawiać, bo jej szukałam :)
Coś Ty taka niezorientowana :neener: Chyba, że kalendarza jeszcze nie masz :neener: (bo Ty dortezka jak widzę już masz :D Przypominam, że Dobrzewieszkto jest w sierpniu 8-) )
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ej no ludzie ja naprawdę nie widzę?!Obrazek W tym 13-stronicowym jej nie ma przecież patrzyłam, to jest okładka?
No właśnie nie mam jeszcze.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

My będziemy miały jutro (tak patuszku? :szczerbaty: ). Ale to kalendarz dla Pigi 8-) coś czuję, że u niej przez cały rok będzie sierpień :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

hmm... wlasnie sie dowiedzialąm ze i moja swinka jest na okladce kalendarza. tylko cos obcieta:P hmmm.:P
Dropsio

Ha! A ja już mam! :yahoo: I wypatrzyłam dla tego właśnie :neener: Bo z tego co wiem, to okładka miała być niespodzianką :szczerbaty:
Coco - z której strony?
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ale jaja.... Obrazek Szkoda, że nie mogłyście zobaczyć mojej zdziwionej papy Obrazek
dortezka pisze: Ale to kalendarz dla Pigi 8-) coś czuję, że u niej przez cały rok będzie sierpień :102:
To ja chyba muszę domówić! Bo jak dla Pigi będzie cały czas sierpień, to dla Szkatuły-okładka Obrazek
Pyrka
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

to co dalas strona pierwsza kalendarza :P z tym grzebieniem:P tylko chyba obcieli swince glowke:((
Dropsio

Tak. Ta z grzebieniem nie ma główki :redface: :? Ale jest za to Twoja ręka :pocieszacz: :szczerbaty:
Dzima, właśnie chciałabym Twoją minę zobaczyć : "Posrało je czy co?" :szczerbaty:
Ciekaw jestem, co zrobisz z kalendarzem, Dzima :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”