Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
No pewnie. Bez dwóch zdań. Daj kolejnemu prosiakowi godne życie. Dla nas to drobiazg, a dla tej jednej wybranej świnki to wszystko- nowe, lepsze życie
z tym, że rozglądam się za swinia z hodowli, nie adopcji. chcę zwierzaka z okolicy żeby w razie problemów z łączeniem swiniak nie jeździł bez sensu po Polsce
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Świnie z hodowli też potrzebują kochającego domu. Trzymam mocno.
na razie robię rozeznanie. czekam na odpowiedź od Twin Peaks i Individuality, bo sa z Wro i Jeleniej i mają teddiki. nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć są łagodniejsze i bardziej wyrozumiale...Coskowi chyba właśnie taki towarzysz by się przydał. chociaż jak patrzę na te cudaki to serio nie wiem które mi się bardziej podobają, czy merino, czy teddiki, czy coronety, a może coś jeszcze innego... nie wiem :/
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dobrze, że myślisz o koledze dla Cośka. Ma duże szanse na dogadanie się z maluchem, którego sobie podporządkuje.
Daj znać jak jakiś inny cosiek będzie na oku
Daj znać jak jakiś inny cosiek będzie na oku
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
czekam na miot od Individuality Cavies - niedługo powinno wykluc się tam kilka ciężarówek. mame już przekonałam, został tato... także jest szansa że za niedługo coś z tego będzie.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To trzymam kciuki rodziców przerobisz....ważniejsze żeby się prośki dogadały
Pyrka
Po dłuższych przemyśleniach stwierdziłam, że chyba jednak będę szukać starszego samczyka, a nie malucha. Nie chcę znów przechodzić przez kryzysy tak jak w przypadku dojrzewajacego Cosia z buzującymi hormonami.
Mam już na oku ponoć przemiłego pana, opanowanego, spokojnego, lat 2, w dodatku biały CH teddy z przecudnymi, rubinowymi oczami. Z tym że spod Katowic, no ale trudno...
Mam już na oku ponoć przemiłego pana, opanowanego, spokojnego, lat 2, w dodatku biały CH teddy z przecudnymi, rubinowymi oczami. Z tym że spod Katowic, no ale trudno...
To czekamy na szczęśliwy finał i szczęśliwe doświnienie!